Jak dlouho bojkot kojení?

andy15
6. zář 2021

Zdravím, prosím vás jak dlouho vám trval bojkot kojení? Já už jsem tak nějak bezradná, nevím co mám dělat. Někdy je to dobré, že se krásně kojí celý den i noc atd, a někdy občas u toho vyvádí, že hrůza. Takže nosim v nosítku,houpu, skácu,atd. Je to týden zatím 🙈🥺🥺 jaké máte zkušenosti vy ?? Děkuji ❤️

jjasmina
6. zář 2021

Občas to trvalo dlouho, bylo to vlastně jako na houpačce, nemá třeba dudlik, lahev, muže tu situaci zhoršovat

andy15
autor
6. zář 2021

@jjasmina nemá vůbec nic. Dudlika neumí a flašku taky 😖

palja
6. zář 2021

@andy15 u nás byl nejdelší bojkot kojeni 3 týdny. Ale malá prospivala, kojila jsem pořád bez příkrmu a vždy to přešlo. Nejlepší bylo jí vzít do ruky, chovat a až se uklidnila, tak jí dát prso za chůze a pak si opatrně sednout.

monii007
6. zář 2021

U nas toto trvalo asi 3 mesice a behem te doby jsem to chtela nekolikrat vzdat. Bylo to dost o nervy 😁🙈 ale pak se to nejak samo uklidnilo a kojili jsme do dvou let. Drzim palce a hlavne pevne nervy 😊

sirinfirst
6. zář 2021

Možná měsíc, možná déle, takhle zpětně se mi to špatně vybavuje. No, nakonec se ukázal problém v mléku (intolerance BKM), pak už nikdy až do dvou let 🙂. Se synem jsem to nezažila ani jednou.

henesy123
6. zář 2021

@monii007 prosím vás ako ste to vydržali tri mesiace? 😃 potrebujem asi nejakú radu alebo čo ako to prežiť…u nás je to cca dva mesiace a teda tiež to každý druhý deň chcem vzdať..zlepšilo sa to len tak z ničoho nič? Ja už mám pocit že to nikdy neskončí. 🙈Zatiaľ plne kojím a nevzdávam to len kvôli tomu že priberá, inak by sme boli už dávno na UM. Inak nemáme fľašku ani dudlík, nosím v nosítku, robíme skin to skin, spíme spolu, beriem bylinky… a furt nič. 😢

ivka_s89
6. zář 2021

@andy15 U nás to trvalo přes 4 měsíce až jsem to nakonec vzdala. Malý měl 7 měsíců. Byla jsem i 2x u laktační poradkyně a ta mi řekla,že musím vydržet. Ale to opravdu nešlo. Ke konci už jsem malého nenakojila ani v nosítku. Ale syn nechtěl ani umělé mléko. Jak pak plnohodnotně papal příkrmy,tak jsem to vzdala. Bylo to šílené období.

monii007
7. zář 2021

@henesy123 myslim si, ze tu je kazda rada marna 😄🙏 pardon. Vidim, ze vse co se obecne radi, tak jste zkousela a bohuzel to asi nepomaha. U nas take nic nepomahalo. Nemejte strach, pribira, nestrada, takze kdyz bude mrcet, kaslete na to a zkuste zase za chvili 😊 mozna to vam zachrani nervy 🤣 u nas to preslo opravdu ze dne na den.

andy15
autor
7. zář 2021

@monii007 tak já už se neskutečně těším až to odejde,😬🙈🙏🙏 zrovna minule jsem se proklínala a říkala si, že zlatej spurt 🙏🤣 radši ať je na ty koze imrvere , než aby mi brečel, že nechce. Takže pak je tu ještě možnost,že ho v týdnu chytne spurt a já budu šťastná 🤣🤣

monii007
7. zář 2021

@andy15 ja se tesila na prikrmy 😄🙏ze to bude moje zachrana. Bohuzel se nic takoveho nekonalo a jidlo bojkotoval dost podobne 😄😄 to byla moje smrt.... Poradne se rozjedl, az jsem prestala kojit.

andy15
autor
8. zář 2021

@monii007 ty bláho,no tak to potěš 😬🥶😅 já už přemýšlela nad flaškou a tak, jenže on z ní neumí pít 🤔

monii007
8. zář 2021

@andy15 ano, chapu 😄👍 ja mu ji i nabizela, dokonce jsem mela i koupené UM a snazila jsem se mu to dat. Zadny efekt, ani to neolizl 🤣🤣takze se to opravdu muselo pretrpet.

andy15
autor
8. zář 2021

@monii007 jojo přesně tak. Žužlá to a nic nespolkne , jen to plive 😅😅 jak jsou ty děti vyčůraný obcas 🥴🤣

monii007
8. zář 2021

@andy15 maminka je maminka noo 😄🙏