Zdravím, prosím vás jak dlouho vám trval bojkot kojení? Já už jsem tak nějak bezradná, nevím co mám dělat. Někdy je to dobré, že se krásně kojí celý den i noc atd, a někdy občas u toho vyvádí, že hrůza. Takže nosim v nosítku,houpu, skácu,atd. Je to týden zatím 🙈🥺🥺 jaké máte zkušenosti vy ?? Děkuji ❤️
U nas toto trvalo asi 3 mesice a behem te doby jsem to chtela nekolikrat vzdat. Bylo to dost o nervy 😁🙈 ale pak se to nejak samo uklidnilo a kojili jsme do dvou let. Drzim palce a hlavne pevne nervy 😊
Možná měsíc, možná déle, takhle zpětně se mi to špatně vybavuje. No, nakonec se ukázal problém v mléku (intolerance BKM), pak už nikdy až do dvou let 🙂. Se synem jsem to nezažila ani jednou.
@monii007 prosím vás ako ste to vydržali tri mesiace? 😃 potrebujem asi nejakú radu alebo čo ako to prežiť…u nás je to cca dva mesiace a teda tiež to každý druhý deň chcem vzdať..zlepšilo sa to len tak z ničoho nič? Ja už mám pocit že to nikdy neskončí. 🙈Zatiaľ plne kojím a nevzdávam to len kvôli tomu že priberá, inak by sme boli už dávno na UM. Inak nemáme fľašku ani dudlík, nosím v nosítku, robíme skin to skin, spíme spolu, beriem bylinky… a furt nič. 😢
@andy15 U nás to trvalo přes 4 měsíce až jsem to nakonec vzdala. Malý měl 7 měsíců. Byla jsem i 2x u laktační poradkyně a ta mi řekla,že musím vydržet. Ale to opravdu nešlo. Ke konci už jsem malého nenakojila ani v nosítku. Ale syn nechtěl ani umělé mléko. Jak pak plnohodnotně papal příkrmy,tak jsem to vzdala. Bylo to šílené období.
@henesy123 myslim si, ze tu je kazda rada marna 😄🙏 pardon. Vidim, ze vse co se obecne radi, tak jste zkousela a bohuzel to asi nepomaha. U nas take nic nepomahalo. Nemejte strach, pribira, nestrada, takze kdyz bude mrcet, kaslete na to a zkuste zase za chvili 😊 mozna to vam zachrani nervy 🤣 u nas to preslo opravdu ze dne na den.
Občas to trvalo dlouho, bylo to vlastně jako na houpačce, nemá třeba dudlik, lahev, muže tu situaci zhoršovat