Ahoj, prosím o radu.
Mám dvouměsíčního chlapečka. Od porodnice máme zavedený večerní režim, v 7 večer jej vykoupu, nakojím a o půl 8 už chrní, opravdu každý den. Poslední dobou ovšem bojujeme s kojením právě před spaním. Přes den kojím cca po 2-3 hod. V noci se budí na kojení o půl noci a pak co 2 hod. (je jak hodinky), kojení bez problému, ale poslední týden dva mi neskutečně řve, když ho chci po koupání nakojit. Ještě nevytáhnu ani prso a už hystericky řve a kope nožičkami (když pokládám do kojící polohy). Dopádá to tak, že ho ukládám bez nakojení a do chvilky spinká. Já mám ovšem výčitky, že ho dávám spát hladového. ☹
Nevím, čím to může být, jsem už zoufalá..
u nas byl mezi 2-2 mes bojkot kojeni, neboj, kdyby byl hladový , neusne. mala se mi při bojkotu propínala, ječela a to stačilo jen když jsem si vyhrnula triko, období, ktere přejde
@jjasmina myslela jsem, že bojkot ale probíhá u každého kojení i přes den? U nás je problém jen večer, přes den a v noci krásně papa bez problému..
my měli problém spíše jen večer teda
Hodně vjemů, víc vnímá, víc podrážděná nervová soustava. Zkus vyhledat večerní pláč, pláč před usnutím, řeší se to tu vcelku často. Zkus krmit dřív, večer alespoň hodinu před spaním klid, přítmí, ticho, ty jez B vitamin.