Homeopatika na odstavení. Jak fungují?

hanka_12345
4. zář 2019

Ahoj zeny, chci se zeptat...homeo na odstav...jak to funguje?jak dlouho trva nez to fakt prestane "tect" a jak se pak ma clovek chovat...tzn. stahovat prsa apod?
Neni lepsi si nechat napsat prasky na zastavu laktace?ted mi nejde o to ze do sebe cpu chemii atd to je mi uprimne jedno...chci to co zafunguje nejlip a nejrychleji. Dekuji za info

suzanne_capulet
5. zář 2019

@hanka_12345 s homeo zkusenost nemam ale kdyz malý už nechtel pit, tak jsem prsa stahovala, malo pila, zkusila jsem i čaj že salveji - to mi doporucila gynekolozka. Pry leky na zastavení maji hodne vedlejsich ucinku a jdou hur sehnat. To mi rekla Dr ale jestli je to tak..

hanka_12345
autor
5. zář 2019

Tak prasky nejsou nyni v obehu takze mam to homeo ale chyba byla ze to bylo narychlo, nekam sme zrovna jeli a ja si to nenastudovala. V lekarne mi dali 30ch ricinus ale ted ctu ze je potreba jeste ty druhy lac neco.....prsa mam neskutecne nalita a boli, vim ze mam odstrikavat do ulevy a pry to eprehanet.....ale ja odstrikam a za chvilkucto he zas tvrdy jak to bylo ☹ zkousela sem stahnout ale nemuzu vydrzet...nemuzu lezet ani na zadech ani na boku...ted nevim co s tim....jak moc muzu tedamodstrikat...muzu i odsavackou?nebo to se zas tim nak vic stimuluje a vic tvori?

daisymaminka
5. zář 2019

@hanka_12345 Myslím, že nejvíc stimuluje miminko sáním (píšu miminko, neznám věk). Zkuste odsávačku a jen do úlevy, pokud vás to bolí. Slyšela jsem prsa chladit, ledovat, pak pít mátu a šalvěj. Ale homeo ani léky z lékárny neznám.

daisymaminka
5. zář 2019

@hanka_12345 Já když měla poraněnou bradavku, tak jsem odstříkávala ručně, odsávačka mi nikdy nic moc nevytáhla.

ivana0
6. zář 2019

@hanka_12345 pomáhá zábal že slivovice, je to taková babská rada, ale kolegyni to pomohlo