Hezký den všem příchozím maminkám. 🙂
Máte některá zkušenost s hlenem ve stolici u miminka? Malej má už cca 3 dny ve stoličce takové husté táhlé sklovaté cosi v barvě stolice (má ji zhruba v barvě hořčice), v tom má bílé kousíčky stejné jajo dřív ve stolici bez hlenu, co vypadala jako míchaná vajíčka.
Jdu s ním odpoledne kvůli tomu k paní doktorce, ale ráda bych dopředu získala víc informací. Na webu jsem se dočetla, že to může signalizovat nějakou bakterii v tlustém střevě...
Mělo Vaše miminko někdy takový hlen? A co doktor na to?
dzej: No nachlazený být může a nemusí, to já nevím. Nosánek má čistý... ale už měsíc bojujeme s tzv. "zadní rýmou", ale ten hlen doteď neměl... 😕 To bílé vím, toho se nebojím, ale ten hlen se mi nelíbí... jsem zvědavá, co nám paní doktorka řekne...
Amir to mívá, když má rýmu a polyká hleny, mívá také zadní rýmu a často mi to nejde odsát...zrovna jsem našla na webu super věc, jsou to probiotika pro děti od 4 měsíců a chci to vyzkoušet, protože už mám zkušenost s tímhle sama a je to úplně skvělá věc na střevíčka 😀
dukie to bílé jsou asi nestrávené zbytky mléka, také malé hrudky to jsou. hlen může být rýma, pokud je Toníček nachlazený.