Hladové dítě přes den a v noci spí dlouho. Poradíte, prosím?

xtreek
7. čer 2021

Potrebuju poradit, nas maly chlapecek 2 mesice,pres den je to krmeni sileny. Bud se vzteka nebo place . Saje opravdu dlouhymi dousky a dlouho. Pres den se neda dokojit. Dokud mu nedam prso tak place. U kojeni se vzteka a kope a mlati me. Vaha mu roste ukazkove. A kdyz uz je nejvetsi nouze tak dostane flasku a tu celou stahne, 120 ml plus obe prsa. Uz jsem marna. Neni to tyden , je to tak 2-3 tyden. Ale v noci se nakrmi a spi od 19:00 do pul 3 do rana. A pak od 3 do 6. A pres den zlobi a nechce spinkat ani .

emamaira
7. čer 2021

Máme to podobné, syn 6 týdnů, ve dne by se kojil pořád a v noci jen 2x. Upřímně jsem ráda, že to tak je, v noci se vyspím a dítě pěkně přibírá 🙂

marti89
7. čer 2021

@xtreek Flašku bych nedávala, je potřeba víc stimulovat prsa, aby se zvýšila produkce mléka. Co nějaký čaj pro kojící? Nejíš některé potraviny, které staví mlíko? Občas mají skokově vyšší potřebu a prostě to trvá, než se to ustálí. Prcka jsem krmila častěji a střídala prsa, aby mu zůstávalo zadní výživnější mlíko.

jjasmina
7. čer 2021

@xtreek pokud chcete kojit, tak té láhve se zbavte, je to spíš cesta k tomu, že bude odmítat prso víc a víc