Ahoj,
nějak tady nemůžu najít diskusi na tohle téma.
Najde se někdo, kdo je používá/používal? Při prvním prckovi jsem měla problém s plochými bradavkami, skončili jsme na kloboučku, tak bych tomu podruhé ráda předešla.
Díky za rady.
Ahoj kebulko, já jsem formovače nosila od 6. měsíce těhu a troufám si říct, že díky nim kojím 🙂 Používala jsem formovače od Medely, ze začátku jen hodinu denně a postupně jsem dobu nošení prodlužovala, takže ke konci už jsem je měla celý den. Sice jsem ze začátku používala taky ke kojení kloboučky, ale z jinýho důvodu, holky se totiž narodily o šest týdnů dřív a v nemocnici je sestřičky krmily z lahviček, takže jsem začala kojit až po třech týdnech doma a ty kloboučky holkám připomínaly lahvičku. Pak jsme je do dvou měsíců odbourali úplně a kojím doteď bez problémů. Bez formovačů by se holky neměly ani jak přisát, takže já je můžu určitě jenom doporučit 😉
ahojky, od šestého měsíce jsem používala formovače od Medely, pokrok během těhu jsem sledovala, ale s kojením jsem ze začátku stejně bojovala. Nakonec jsem musela používat klobouček, ale ten se mi do 3 týdnů věku malé podařilo odstranit a dneska kojíme báječně. Ale nejvíc bradavky vyformovala malá 😀
atreides to je možný, že to tak bylo i u nás, kdoví jak by to holkám šlo ze začátku bez kloboučku 😕 ale každopádně mi ty formovače bradavky hodně povytáhly 😉 ono se taky doporučuje si je nasadit půl hodiny před kojením, ale to nevím, jestli by neuteklo tím tlakem mlíko 😕
Holky, díky moc. Určitě je pořídím hned jak udeří šestý měsíc 🙂 Snad budeme mít s kojením menší problémy než s Marťou. Ten chudák bojoval a nakonec pil vždycky přes kloboučky, do devátého měsíce - byla to docela pruda je nosit stále sebou, proto se tomu snažím předejít.
kebulko přeju ať ti pomůžou a kojení si pěkně užijete 😉
Ahoj. Zkus to třeba tady: http://www.promiminko.info/clanky/rady---tipy/B...