Ahoj děvčata, na zánět prsu jsem dostala od své DR ATB Duomox. Co je však beru, tak malá ( 2 měsíce ) pláče při krmení a zase se jí objevily koliky. Na problémy s kolikami bereme probiotické kapky a moc se to po nich zlepšilo, ale teď, poslední 2 dny je to zase strašné. Jediná změna, která oproti minulým dnům nastala jsou ta má antibiotika - beru je od této středy. První kolika u malé nastala včera a dneska taky skoro celý den pláče. Zkoušíme rektální rourku, ale zatím bez velkých úspěchů. Nemá některá z vás s touto záležitostí také zkušenosti? Neměla bych mléko jen odstříkávat a vylévat a malé po tu dobu co budu na ATB dávat UM?
Zdravím a přidávám naši zkušenost: kojím už 11 měsíců a zcela bez problému. Teď jsem dostala Duomox a malý v noci dostává křeče, skoro hodinu v kuse je v křeči a hrozně pláče, nic nezabírá. Nikdo Vám nepotvrdí, že za to může Duomox, ale beru ho třetí den (2 noci) a 2 noci jsou tyhle hrozné křeče. Jsem si 100% jistá, že to souvisí 😒
Ahojte. Vcera mi dr. predpisala Duomox 500 na zanet v zubu, dcerku kojim (9m.) Nemusim sa bat? Dakujem 🙂
Dumox by nemal mať taký vplyv na bábo, i keď je možné, že má narušenú črevnú flóru. Ale príčina bude zrejme inde - v spôsobe dojčenia
vyplň mi prosím dotazník:
http://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/dotazn...