Holky je tu nekdo,kdo bral Dostinex na zastavu laltace?, prosim radu! SOS
A ukonceni kojeni
*na
Nikdo? ☹
Mě ho dr nabízel. Ale nakonec jsem odmítla.
brala jsem,ale to 4 roky zpět..
@kamino pamatujes jeste jak zabral? Ja jsem vzala 2 tablety-patek a sobota vecer sem dobrala,jediny co tak me prestaly bolet pokud neco delam ale jak na ne sahnu, boli jak cert. Jedno malilinko zmeklo ale jen od spoda ale to uz v patek vecer.
Od te doby zadny zlepseni. Doufam ze to na me.zabralo ☹ jak to probihalo u tebe?
@hanka_12345 Hele já ho teda neměla, ale doktor mi řekl, že u rozkojeny ženský 4 pultablety nezaberou.
@hanka_12345 měla jsem tuším nafasovano 5 tabletek, kojila jsem přes 2 roky s tím, že prcek se dožadoval kojení fakt často, v noci i po půl hodinách. Když byl ve školce, musela jsem odsát ... První den a půl po nasazení tablet ( a odjezdu kluku na chatu ) jsem odstrikavala do ulevy, pak nebylo třeba, vzala jsem si snad 4 tablety.. v pátek odjeli a přijeli v úterý a to už jsem byla bez mléka, první tabletu jsem si vzala v pátek odpoledne. Ale nepamatuji si, jestli jsem měla jednu denně, tuším, že ano, ale je to fakt dávno.
Ja prave nemam potrebu odstrikavat ty tsbletynjediny co tak mi pomohly aby me nebolely pokavad neco delam,to preslo.jen je to jak sutr a uz me to strasne se.e ☹ chvilkama mi v tom jakoby tne
Jsem takhle natekla uz 6.den
@hanka_12345 zabrala mi už první, a ve vaně jsem odstrikavala do úlevy, nebo i odsávačkou. Po čtrnácti dnech prsa splaskly. Matně si vybavují, že to fakt trvalo, než se ty litry mlíka někam vstřebaly
Možná jdi na kontrolu, jestli nemáš zánět, pokud máš pocit že tam jsou zatvrdliny
Po porodu nebo v průběhu kojení?