Desinfekce. Mohly škodlivé látky přejít do MM?

25. srp 2023

Ahoj,

chtela bych se vas zeptat. Vim ze mam nebo bych mela uklizet octem a chystam se na nej prejit. Ale mam rocniho syna a musela jsem umyt skrin desinfekci. I kdyz jsem vetrala, tak jsem se toho nadychala a pak mi asi 20 min nemylo moc dobre- typu bolest hlavy. Desinfikovala jsem asi 3 m od syna ale za zavrenymi dvermi. Otevrene okno bylo jak v jeho mistnosti, tak v mistnosti kde byla desinfikovana skrin. Mohly skodlive latky prejit do mleka? A i kdyz jsem desinfekci necitila v pokoji syna- mohly tam dojit vypary?

1pomnenka
25. srp 2023

Ne, do mléka fakt nic nepřešlo.

slecnami
25. srp 2023

Ve vzduchu je spousta škodlivých látek - zvlášť, jestli žijete ve větším městě... Takže se hoď do klidu a bude dobře 😊

krisstina93
25. srp 2023

To jsi dezinfikovala čím proboha? 😳 si kup dezinfekci co je na použití do domacnosti, která nesmrdi a není škodlivá. Ale ani kdybys ses nadychala třeba sava, tak do mlika fakt nic nepůjde.

mama_mila
25. srp 2023

@krisstina93 to mě taky napadlo, já používám třeba sanytol a fakt mi z toho není zle a ani to nesmrdí, spíš voní

autor
25. srp 2023

@mama_mila pouzivam sanytol.😀😂

autor
25. srp 2023

@krisstina93 sanytolem, ale odmastovala jsem drevo, tak tam byla asi nejaka reakce na stary lak 🤦‍♀️

exbordelar
25. srp 2023

Tak skodliviny z vyparu do mleka prejit muzou, jelikoz skrz dychani se v plicnich sklipcich okyslicuje krev a z krve se tvori mleko. Snupani kokainu taky pres dychaci cesty prechazi do krve 🙂 To jen zdravotnicke zasveceni do problematiky ☝🏼😀
ALE - neboj, bude to v pohode, ale uz to nedelej 😄 a nestresuj se tim. Asi bych se znepokojovala, kdyby jsi tem vyparum byla vystavovana denne, treba v ramci prace, ale takhle pri jednorazove akci bych si stsrosti nedelala ❤️ bude to dobre!

autor
27. srp 2023

@exbordelar tomu rikam odpoved ❤️ co ma hlavu a patu.