zdravim vsechny mam takovy dotaz,mam meicni holcicku a strasne se mi u kojeni krouti a pousti bradavku,pak zacne plakat,a takhle je to furt dokola,myslim ze ma prdiky..stavalo se vam to take..a jak ji mam pomoci?nebo mam prejit na umele mleko?zkousela jsem to ale u lahve se taky krouti,jsem z toho nestastna..
aho sparka. mne delala to stejne a opravdu pomaha nechat ji odgrcnout. treba i nekolikrat behem kojeni. vzdycky ji vrazim dudlik a cekam, dokut si neodgrcne a pak ji dam znv napit.
urcite neprechazej na umele mleko! to by bylo moc skoda. urcite prijdes na to, co ji je🙂
Tak to budou prdíky nebo ti rychle teče mlíčko a ona se tím zaliká.
Zkus ten baby calm ten je na prdíky dobrej,je od ukončeného 1 měsíce.Ty malinký děti trpí na ty prdy.A nebo nejdřív odstříkej trochu mléka s prsu ono ze začátku teče moc rychle,a jestli máš dost mléka tak to přední odstříkat a vylít s toho dětem taky bolí bříško.
Taky mě malá plakala až jsem nevěděla co s ní tak jsem přešla na UM,janže se skoro nic nezměnilo tak jsem s tím praštila a potýdnu začala zase kojit.
Nemělo to žádný efekt. 😒 😀
Ale baby calm nám pomohl.
spark, když se kroutí, tak má nejspíš za a) má bolení (prdíky, chce kakat..), za b) hltá nebo prostě spolykala vzduch a musí si krknout, za c) je špatně přisátá (špatně jí držíš)..
Zamysli se... z MM jí přece nemůže být špatně, vždyť je to to nejstravitelnější, co jí můžeš dát. navíc jsou tam protilátky, vitamíny atd. (nic umělýho). To fakt radši použij rektální rourku. Stojí 12 kč a vyprdí i vykaká se raz dva.. a zvládne to s ní cvičená opice 😀
Do těch cca 3 měsíců to bude trochu složitější, ale musíme vydržet!!!!! Miminka si zvykají (žaludek, střívka.. taky samozřejmě).. nehýbou se, těžko se jim kaká atd. (kočky, psi lížou a tím masírujou bříška koťátkům, štěňátkům..)
jinak na prdíky kapky baby calm, sab simplex
rektální rourka
gely na masáž bříška pupík, flatulin
o všem se píše v diskuzích tady v kojencích..
a projdi si tyhle stránky..
www.kojeni.net
http://www.kojeni.net/databaze.php
http://www.kojeni.net/technika.php
Jestli chceš přijít jen tak o svoje mlíčko, tak dávej UM a dávej ho z lahve. 😉 šárinka by ale možná radši to tvoje.. 🙂
dekuju vam uvidime co pomuze...ale jelikoz se nemuze poradne vykakat tak to asi budou prdiky..
Vážně vyzkoušej ten baby calm,je bez předpisu a tu rourku,bez toho bych ty první 3 měsíce asi zblbla. Ale tu rourku ne moc často,nebo ti sama nebude chtít kakat,jenom pokud fakt pláče bolestí a vidíš,že to nejde. Ale prostě musí občas kakat i sama. A nezapomeň si ten konec namočit do nějakého krému,než jí to do toho zadečku strčíš,ať to bobiška nebolí 😉
já bych zkusila dát jí odkrknout...třeba hodně polyká vzduch a pak má bublinu v žaludku a proto se kroutí, tlačí jí to...a po odříhnutí zkusit znova krmit...