Dcera nechce kojit

petrasipkova1
18. kvě 2016

Potřebuji poradit a povzbudit, dcerce je 10,5 měsíce, do ted byla kojená, plus si dala trochu příkrmu, výjimečně snědla celou porci. Včera dostala teplotu 38-39, i v noci, to byla přicuclá skoro furt, dneska taky teploty, ted jí teplota konečně po lékách klesla na normál, jinak jí nic není, akorát jí rostou první zuby dole, resp.klubala se druhá jednička. K obědu si dala cca 150 g jídla a maličko kojení a od té doby nechce, mělaani ne půl banánu, půl přesnídávky. Jak vidí prso tak řve. Myslela jsem, že od zubů, ale normálně kouslala křupku, pije vodu z netekoucího hrnku, kde musí taky sát jako z prsu ... tak nevím co dělat, co mě čeká, večer usínala vždycky u kojení ... k večeři jí můžu dát kaši rýžovou, ale co dál .... co v noci, pokud nebudete chtít prso ? Mám z toho nějakou hrůzu, chtěla jsem kojit co nejdýl, takže tenhle stav moc nechápu ... má někdo podobné zkušenosti ? nebo nápad co by jí mohlo trápit ? díky.

te_reza
18. kvě 2016

Znám maminky co chtěly kojit co nejdéle a nakonec si samo dítě řeklo, že už nechce. Není to tento případ? Že by prostě už MM nechtěla?

puresin
18. kvě 2016

@petrasipkova1 Mne se dcerka odstavila uplne sama v 10 mesicich. Proste vecer si s chuti mliko dala a rano uz na me koukala jako na blazna, co ji to cpu. 🙂 Mozna i u vas proste prisel cas, 10 mesicu kojeni rozhodne neni prohra.

lenkalenulka
18. kvě 2016

Rekla bych ze bojkotuje nebo jen tema zubkama to muze byt.. Vydrzte uvidite co vnoci mozna si prso vezme kdyz ne odstrikala bych ji ho a dala do flasticky a zkousela dal ji ho nabizet v beznem rezimu..

petrasipkova1
autor
18. kvě 2016

Jejda, tak snad to nebude náš případ, protože dcera má hodně omezený jídelníček, má silnou alergii na mléčné výrobky, lepek, vajíčko, soju, takže MM byla naše záchrana 😀 , no uvidím co zamýšlí a co bude dělat po koupání, modlete se za mě. 😉

lady742
19. kvě 2016

oba moji kluci se taky v 10 měsicích odstavili sami, prostě jednoho dne už nechtěli 😉

petrasipkova1
autor
19. kvě 2016

@lady742 no jo, ale dcera je z 80 % kojená, tak nevím z čeho by žila, jídlo moc nechce, ted nechce jíst vůbec, v noci se tedy kojila pořád, protože jí nebylo dobře, ráno jsem jela k doktorce, v moči krev, crp jen 10, tak uvidíme zítra, teplotu už nemá. Přes den si trošku cucla jen 2 x , k obědu nechtěla, ted si dala banán a křupku, , no doktorka říkala, hlavně at pije, s vodou nemá problém, ale nevypije moc, od rána asi 2 dcl, no uvidíme zítra jak to bude u doktorky. Snad se to zase zlepší.