Jsem necelé čtyři týdny po porodu a chtěla bych začít opět cvičit,ale mám strach aby to nemělo vliv na tvorbu mléka. 😒 Nemůžu přijít o mléko když začnu cvičit jako před těhotenstvím?
O mleko neprijdes. Cvic vzdy po kojeni, aby pak byla pauza, dulezity je pitny rezim a vyvazena strava, coz je ale dulezite kvuli kojeni i bez cviceni 😀
tak tak.. hlavne to neprehanet a nedietovat.. cviceni nevadi.. hlavne vyzivna strava aby se mliko tvorilo.. ale si dobra. 4 mesice po porodu zacit znovu na ostro cvicit.. kdy spis? 😀 ne vazne.. obdivuju.. ja se do toho jeste nedostala a to je malymu rok a pul
Jsou určitě cviky na které by sis měla dávat pozor. Myslím, že lehké cvičení neuškodí,ale nepřeháněla bych to. Velká námaha může ovlivnit tvorbu mléka. Pokud budeš chodit na cvičení s lektorkou, tak ta by měla vědět které cviky vynechat a měla by tě vždy upozornit.
klidne bez obav cvic! Samozrejme to neprehanet nejakym intenzivnim treninkem, ale timto stylem urcite nemas ambice cvicit 🙂
Hlavne hodne pit, abys nahradila to, co vypotis a zaroven aby byl dostatek tekutin na tvorbu mleka. A nos na cviceni pevnou podprdu, ja nosila na kolo dve pres sebe ;) a to nejsem zrovna nijak extra obdarena. A myslim ze je uplne jedno jestli budes cvicit pred kojenim nebo po kojeni, sportovala jsem normalne, kolo, brusle, kdyz mel malej hlad, zastavili jsme, nakojila jsem a jelo se dal.. kojila jsem dva roky.
Hodne stesti a sportu zdar 🙂
cvičením asi o mléko nepřijdeš (aspoň já jsem nepřišla), to spíš pozor na diety, ale když si budeš dávat do těla, bude se tvořit tuším kyselina mléčná a mlíčko pak miminku nemusí chutnat. Takže bych cvičila pokud možno co nejdéle před kojením 😉