Milé dámy, dlouho mě zajímá, co děláte u kojení. Kamarádka mi řekla, že nikdy nepřečetla víc knih. Já u toho jen koukám do mobilu, jako třeba teď. Tak si říkám, jaká je to škoda. Ale mám pocit, že tu moji kůru všechno hrozně ruší a rozptyluje.
Driv jsem koukala do mobilu, ted uz ho ale vsechno rozptyluje, takze nedelam nic, jen kojim a odpocivam
Na ty čtyři minuty jsem rada když vytahnu mobil...
Ze začátku jsem koukala na televizi (to jsem kojila 30-45 minut), teď 10-15 a taky ho všechno rozptyluje, takže je to chvilka k odpočinku 🙂 A pravda, taky trochu ke koordinaci, když se vrtí 😀
U první jsem kojila 8x denně 45 minut, takže to jsem i četla. U druhé kojím častěji, ale kratší dobu, takže to zvládnu tak máš ten mobil, a to jenom přes den, večer už držím tmu, aby ji nerušilo světlo.
Ty první měsíce kdy se kojí dlouho jsem u toho četla, nebo byla na internetu,uzivala jsem si to jako chvilky odpocinku..
Já teda ze začátku jen koukala na každé miminko, pak později jsem si také četla nebo jsem si povídala se staršíma a pod
Já jsem si stáhla nějaké aplikace do mobilu na procvičení angličtiny, abych nezakrněla. Kojení bylo na fakt dlouhou dobu 😏.
Cetla, spala, nebo si proste chvili v klidu premyslela nad cim sem zrovna potrebovala
Já u kojení jsem na mobilu na internetu, většinou tady na koníkovi ☺
tak to by pro mě byla úplná sci fi.... u kojení syn pravidelně řval, vztekal se, kroutil se, nic jinýho jsem za ten rok vlastně nezažila. Vlastně jo, první dva měsíce díky žloutence u kojení spal, takže jsem ho neustále budila, aby se vůbec napil.
Ja si četla 😀 Občas na mobilu, když jsem si zapomněla připravit knížku.
Já si u prvního miminka taky četla nebo jsem koukala na seriály. U druhého jsem si většinou četla básničky a pohádky se starší, povídala si s ní apod.
Ze začátku když se kojila dlouho tak jsem koukala na seriál, ale stejně jsem z toho moc neměla protože se pořád pouštěla a řvala. Teď už je to lepší (má 4 měsíce) za pár minut je nakojená, už relativně v klidu, takže jsem většinou na mobilu nebo koukám na ni.
@mourovatakocka
@hanih a to mě zajímá, v jaké poloze? Vůbec si neumím představit držet knihu i dítě 🙈
Ve dne buď čtu nebo zabavuju starší dítě, večer zkouknu mobil, v noci jen ležím.
První se kojil více než hodinu a to jsem přečetla hodně knih.
Dřív jsem četla knížku nebo časopis, teď ji otáčení stran ruší, takže mobil - hry, nákupy, kůň samozřejmě 😃
Ja měla takový obrovský kojící polštář, takže jsem seděla, nohy v tureckém sedu, když usnula, tak jsem si je natáhla, jednou rukou podpírala dítě a druhou měla knížku 🙂
Většinou jsem seděla. Třeba u stolu a tu knihu jsem měla položenou na něm, nebo na gauči a knížku jsem položila na polštáře. A super věc ke kojení je čtečka 😊 Obvykle preferuji papírové knihy, ale ke kojení je to velmi praktické.
U kojení prostě kojim (chytám dítě, držím prso a tak... Je narocnej, rozptýlí ho každej pohyb), ale oba kluci u prsa usínali a pak je fáze, který říkám "dudlikovani" (vlastně nepijí, ale sebrání prsa je vzbudí) a v té buď čtu knížky, nebo pracuju na notasu, nebo koukám do mobilu - podle toho, co jsem si včas připravila. Nejde se v ní moc hýbat.
Jsem na telefonu, eshopy, konik a tak 😊 Ale asi zkusím taky to čtení.
Taky jsem jen trapně cumela do mobilu. 😀
Tak zalezi ako mas stare dieta, 4 mesacne sa ti nakoji za par minut a este sa u toho vrti a tak.. dcera mi po roku robila pri kojeni stojky na hlave, takze kniha by fakt nesla :D vacsinou mam mobil alebo proste pozeram na malu 😁