Dobrý den, mé dcerce 3m (plně kojená) se při prvním loku malička začnou na obličeji tvořit červené mapky, je i neklidná u prsu, má strašně neklidné bříško a teď i zácpu. U mudr jsem samozřejmě byla, ale ta mi teda moc neporadila, jen že mám zkusit UM, po kterém mi malá opět zrudla. Dokonce ani nepřibírá tak jak by měla za necelý měsíc snad ani o 50g. Prosím máte s tím některá zkušenost? Jsem z toho celá nešťastná ☹️
Asi bych opět navštívíla DR a možná i se vzorkem stolice. Mohla by mít alergii, divné je že nepřibíra. Zkoušela jsi třeba u sebe změnu jídelníčku? Třeba jí vadí nějaká potravina.
@agripina83 No mám jídelníček poměrně zdravý, nejím dráždivé potraviny. Ode dneška jsem vysadila i mlíčko, tak se možná něco zlepší. Zítra jdeme na odběry, raději jsem zavolala do nemocnice a doktorovi se to vůbec nelíbí.
A máš dost mléka? Já taky pořád myslela, jak malou trápí bříško, u kojení byla neklidná, plakala, přibrala 50g za 2 týdny... No a i když by mě to nenapadlo (neb jsem z prsou i po kojení dostala mléko), dokrm UM vyřešil všechno... A jestli tak nerudne, neb se snaží sát, co může, a nic jí neteče... A zácpu beztak taky nemá, jenom spotřebuje všechno, co vypije...
@anita003 Dnes jdu k mudr. na ty odbery, tak uvidime. Vcera jsem koupila UM Nutrilon Alergy Care, tak ho dnes male budu davat. Ono to dost pripomina alergii na kravske mleko. Prilozim fotku, jak mala vypadala u piti odstrikaneho mlicka, kdy jsem si poprve vsimla, ze neco neni ok.
@teru_lka muzu se zeptat jak to dopadlo?
Me taky mala rudla pri kojeni. Alergie ani atopak nema. Podle me to bude jak se prekrvuje. A brisko? Hodne miminek trapi najit co vam pomuze, tygrik, bio gaia, espumisan, peckivy polsarek