Krásný den, chtěla jsem se zeptat,kde dělám chybu. Jelikož jsem prvorodička a pořád tápu 😉 V pondělí 23.11. se nám narodila dcerka,ve čtvrtek nás propustili z porodnice a v pátek jsme měli na návštěvě dětskou lékařku,kterou překvapilo, že si nikdo v porodnici nevšiml, že má malinká uzdičku hned u jazýčku 🥺 Celou dobu v porodnici se jí špatně chytalo prso s tím, že asi dumlala jen bradavku a tu mám teď tak bolavou, že nevím,co s tím... druhé prso moc do pusinky nechce.. Nevíte,co dělám špatně? Malinká přišla na svět přirozeným porodem,jen asi o 13 dní dříve...budu ráda za každou radu, protože kojit chci,co to půjde...
Pokud má.problem.s prisatim u prsa, problém bude v té uzdičce, chce to co nejrychleji vyřešit. Pak by se lépe přisávala a kojení by nebylo tak bolestivé. Pokud by se problém neřešil mohla by mít problém s řečí Ev s polykáním..
S přisátím neporadím, ale na bolest mi pomáhaly hydrogelové polštářky od Medely. Jsou docela drahé, ale velké, takže se ta jedna dá rozstřihnout na čtyřikrát. A když se to zlepšilo, tak pravidelné mazání Purelanem nebo Bepanthenem.
Já jsem si dávala na popraskané bradavky Dermazulen,ale ten ted není k sehnání jinak Bepanthen.
@sadinab zkus na mamile najit laktacni a pozvat k sobe domu...me hodne pomohla!!!!!
jinak na bolest jsem brala becko piridoxin myslim..ale to vse po prohlednuti laktacni poradkyni...mela jsem dve.prvni hruza..druha skvela a zachranila kojeni
@sadinab Myslím, že se ta uzdicka drobet rizne, ale nevím, to by ti měla říct pediatricka