Bojkot při kojení u měsíčního miminka

dameno23
31. bře 2016

Chtěla bych se zeptat.Mám měsíční miminko,3týdny se krásně přisával.Jenže poslední týden se začal i přesto že má hlad(poznám kdy ho má) odstrkávat od prsa,čím dál tim víc.Chvíli saje,pak se zase odstrkává kříčí a je to čim dál horší.Nepiju,nekouřím dávam si pozor na jídelníček.Nevíte jestli se to bude dát zachránit?

iveta93
31. bře 2016

Zavolala bych laktační poradkyni. A nedostala jsi první mentruaci nebo špinění?

dameno23
autor
31. bře 2016

@iveta93 jsem eště v šestinedělí a krvácím pořád

lajla
31. bře 2016

Prdiky? Nám začaly kolem toho měsíce..

dameno23
autor
31. bře 2016

@lajla nejsou to prdíky,má hlad hledá prso,když se konecne prisaje hltá jenze pak zase pustí a muze si u prsa vykroutit hlavu :\

lajla
31. bře 2016

@dameno23 no u nás to taky tak bylo, úplně stejně, hlad má to určitě ale při pití se rozproudí i střeva a bolí je to..ale každopádně já Vaše dítko neznam
Může to být i spurt, zpomalený tok mlicka..

tripisek
31. bře 2016

Mala mi to dela taky. . .nevedela jsem co a pak jsem zjistila, ze nema ani tak hlad jako ze jen dela blbosti a vzteka se u toho. 😀 Misto dudliku mi cumla prso, dudlik absolutne odmita

panickatlamicka
31. bře 2016

@dameno23 zkus obecne rady: spolecne spani,noseni,kontakt kuze na kuzi. Muzes zkusit nechat miminko dospet k samoprisati- skin to skin. Nabizej co nejcasteji.Vetsinou se miminka chytnou v noci nebo pri koupeli. Mozna mu to tece moc rychle nebo pomalu.

panickatlamicka
31. bře 2016

Jo a nedavej dudlik ani mleko z lahvickx,ale to asi vis.

iveta93
1. dub 2016

@dameno23 Já to na konci šestinedělí dostala... proto jsem se ptala.

karlajasmine
1. dub 2016

@dameno23 zkusila bych nasadit neco proti prdikum kdyby ji pri kojeni bolelo bricho.. tim pitim zacnou pracovat streva a obcas miminka nechteji pit (presto ze maji hlad) kdyz je boli bricho.

comadreja
15. dub 2016

@karlajasmine Tak to jsem nevedela, myslela jsem ze jim kojeni na boleni briska pomuze..asi jak kdy. Tim se mi vysvetluje par situaci u nas 😊

emin
21. dub 2016

LP žádný dudlík, žádná láhev, hodně přímého kontaktu, žádné omezování frekvence a délky kojení, kojit vždy z obou prsou a pozorovat miminko, jakmile přestává sát a začíná se vztekat, stlačovat prso. pokud se to nezlepší, vystřídat prsa. Vystřídat lze i několikrát za jedno kojení. Délka jednoho kojení může být i 45 minut, záleží, zda mimi aktivně saje.