Ahoj maminky,
mám třímesíčního syna a od včera mi bojkotuje kojení - řev, prohýbání do luku. Odpoledne jsem ho už nebyla schopná nakojit, nechala jsem to být a netrápila ho s tím, že to zkusím později. Bohužel ani později si nedal říct. Večer po koupání opět to samé a to už jsem si řekla, že ho musím opravdu nakojit, že už musí mít hlad. Po neskutečném mantíriu se mi ho povedlo nakojit alespoň v leže, ačkoliv to byl taky boj, ale aspoň něco. Pak standardně usnul v jeho čas. V noci se mi budí na kojení co 3 hod. a to proběhlo normálně, tak jsem si oddechla. Nicméně, dnes ráno opět nanovo - řev, prohýbání do luku, ani v leže jsem už nebyla schopna ho nakojit.
Vím, že musím vydržet, že je to jen období, ale mám výčitky svědomí, že je hladový. Jak se tato situace řeší? Odstříkat mlíko a dát po lžičkách? Nebo je i jiný způsob? Flašku dávat nechci, abych situaci ještě nezhoršila.
Děkuji za rady.
nic na to není, prostě to vydržet, ono to přejde, kojit v noci, v polospanku, mazlit, nakonec si stejně vezme. Za mě jakýkoliv jiný způsob může vést spíš k nekojení
@nikjean ještě mě napadá dokrm přes cévku... Někdo mi pak říkal že miminko může mít probkem se prisat, protože už je i úplně hladové... U nás to trvalo 3 týdny, držím palce
@nikjean ahoj. Momentálně řešíme podobnou situaci, kdykoliv jsem ji dala k prsu, už věděla co přijde a začala brečet a prohýbat se. Absolutní záchvaty pláče a pro mě neskutečná bezmoc. Občas to dopadlo i tak, že jsme nakonec brečely obě. Nakonec to vypadá, že to bude od zoubků teda alespoň u nás protože se přidaly teploty a do pusy nechce vůbec nic a neskutečně slinta. Nám pomáhá krmení v polospanku. Když je rozespalá tak saje fajn tak zkuste, třeba by to taky mohlo zabrat. Držím pěsti