Ahojky maminky nemáte některá zkušenost s tím,že miminko má po kojení bílé rtíky?vypada to jako když mátě puchýř který by jste namočili.děkuju moc všem za příspěvky.
jojo meli jsem to taky, odloupne se to je to jako skraloup 😀 vypadalo to jak kdyz to ma namalovane... mel to i u Dr a nic nerekla a preslo to samo
beruska jo presne tak to vypada.ja jsem se toho docela lekla.zacalo se to delat najednou pomalu ze dne na den.v kolika mesicich se to delalo vam?
jo, taky máme občas puchýř, doktor řekl, že je to normální 🙂, měl to nahoře uprostřed
no hned na zacatku to bylo v cca 3 tydnech, nebo 4 ja jsem pak uz dlouho nekojila... 😒
podle me je to z toho jak dlouhodobe maji tu pusinecku pri kojeni 1. v kontaktu s mlikem 2. namahanou ve stejne poloze - sani.... nedej si s tim hlavu, sloupne se to a pak se udela zase, je to normalni... 😉
Ahoj,
naše malá to měla taky - na horním rtu uprostřed a synovec taky. Je to z kojení, nic to není 🙂
my to prave mame na dolnim rtu celem.tak jsem se lekla jestli to ze mi ted po kojeni place neni z toho 😒
muzes zajit k Dr ale nemyslim si to, mozna prdik nebo tak... 😉 jinak to je jen kosmeticka zalezitost 😉
no je pravda ze po jidle dost strili chudinka tak to asi bude tim ze ji boli brisko.
a kojis normal nebo s klobouckama?? ja kojila s klobouckama a malej se nalokal vzduchu pri tom ze mel koliku jak blazen, to byl zacatek konce naseho kojeni mimo jine ☹
ale pokud place jen malinko po jidle tak to bude lepsi, on rval porad 😖
dej pozor co jis a pijes..
uz mesic kojime bez kloboucku.my jsme z nich zase mely porad moucnivku.a mala teda taky hodne trpela na boleni a ublinkavala protoze se moc nalokala.ted si myslim davam pozor dost a stejne ji to trapi.place ale po jidle tak pet minute a pak se uklidni.
Já jsem to malé otírala vlhkou plenou moje mamina mi vždycky říkala at malé při koupáni tou vlhkou plenku vytřu pusenku
Ty puchýřky jsou prý naprosto normální u kojených dětí, aspoň tak nám to řekla naše dětská doktorka. Je to z toho jak sají.
to jsme měli taky...nijak sem to neřešila,jelikož to malému evidentně nevadilo 🙂
Co mámvypozorováno-má to většina miminek 😉