Už 2,5 měsíce plně kojí a z 60kg jsem zhubla na 50kg. Je to normální? Hodně jím, ale váha jde pořád dolů... ☹
Ahoj já jsem se po porodu dostala na nějakých 40kg. Musela jsem do sebe začít rvát proteiny pro sportovce a tak. Chodila jsem po vyšetřeních a prý jsem to měla z toho, že porodem a hormonama spojenýma s mateřstvím mi tělo zblblo a nedokázalo si brát látky z potravy (měla jsem pravidelný přísun jídla a vyváženou stravu) a proto si štěpilo svalovou hmotu. Ale nikdo mi na to nic nedal a tak. No a malá má 19 měsíců a těžkou dřinou se mi podařilo nabrat na 44kg. Než jsem otěhotněla, tak jsem měla 50kg. A opravdu jím neurvaná, furt do sebe něco plácám..... mě pomohlo na zastavení ty proteiny a hodně bílkovin a cukrů. A malá byla i velmi pohodové dítě, takže žádný stres a nevyspání u mě nehrozilo. Když jsem šla rodit, tak jsem vážila 64kg. Tak sand jsem ti nějak pomohla, ikdyž jsem to napsala asi trochu zmateně.😀
řekla bych že v pohodě, jsi po porodu, to jdou kila dolů většinou rychle, nevyspání, únava.. a taky jsi mohla třeba zadržovat vodu v sobě, takže může odcházet i voda a otoky, ne? nenapsala jsi kolik jsi přibrala a co jsi "nechala" v porodnici.
ja jsem byla diky kojeni po porodu po 3 dnech na sve vaze a hubla jsem dal. Ale brzy jsem musela prestat kojit, a jakmile jsem prestala, nabrala jsem 4 kg. Takze mozne to je a znam takovych maminek hodne, preci jen je to velky vydej pro telo.
Já zhubla z 55 na 42...taky dobrý ne? 😀 Někdo kojením takhle hodně hubne i když jíš normálně. Je to děs, poslouchat ty kecy, jak seš hubená, viď?? 😠 Jenže člověk za to nemůže...Ono se to pak zastaví a až přestaneš, tak to buď zůstane stejné nebo půjde nahoru, uvidíš 😉
a není to spíš tím stresem, shonem, nevyspáním atd. než kojením?