ahoj maminky, myslíte , že nevadí, když si obarvím hlavu na blond když kojím? nemůže se to dostat nějak do mlíčka? Vím , že přeliv jsem si dávala normálně tam je jen 3procentní peroxid ale v blond barvě je právě dost silnej. děkuji
Sisip - kojim a normálně si barvím vlasy. Možná něco málo do těla přejde, ale bude to tak minimáln množství, že se o tom vůbec nemá cenu bavit. Kdyby hrozilo nějaké nezbezpečí tak se o tom bude už dávno určitě vědět.
Neboj a vlasy si nech obarvit 🙂
ahoj
Já kojim,barvim si hlavu na blond a nic se neděje 😉
ahoj, ja si taky barvim vlasy (sice ne na blond ale na cerveno) a v poho. V tehu jsem to vydrzela nebarvit alespon ten prvni trimestr a a potom normalne. A je to dobre, ackoliv ja mam vlasy cervene, amly je i po pul rocnim kojeni stale blondacek 😀
ja som cele tehu nebarvila ale pocas kojenia teraz uz ano.
sisip: nevadí. Kamarádka je kadeřnice a taky jsem z toho měla strach při těhu a kojení a říkala, že to do mléka rozhodně nejde. A pokud si budeš dělat melír, tak se ti to ani nedostane k hlavě ta barva. Jen do vlasu a ten je v kůžu v malém obalu, který nepropusí tu chemii do oběhu. Takhle nějak mi to bylo vysvětlený 😉
Tak ja si barvila hlavu kdyz jsem byla tehotna i pri kojeni. Kamoska mi rikala, ze se to pry nema, podle me hloupost, kdyz jsem to tenkrat rekla svymu gyndari, tak na me hledel jak z jara, a ze pry by to mimcu mohlo uskodit snad kdybych to jen vypila. 😉
ja jsem si cele tehu vlasy nebarvila, jen jednou Henou, nakonec jsem si ani nelakovala nehty, bylo mi receno, ze pokozkou se vse okamzite vstrebava do tela, samozrejme ne v najakem obrovskem mnozstvi, ale proc na sebe placat chemii navic, muzu to prece chvili vydrzet. Navic pri barveni se toho i nadychas, a to uz moc sranda neni. U kojeni je to asi neco jineho, to uz bych asi nevydrzela, prece chce clovek vypadat trochu k svetu. 😉
jsem kadeřnice a musím vám napsat že pokud pujdete ke kadeřnici na barvení tak se nemůže vůbec nic stát protože v dnešní době jsou barvy tak kvalitní a bez obsahu amoniaku a dokonce i příjemě voní 😵 . ale pokud si koupíte třeba takové Palette tak to bych se radši nebarvila-ten totiž pěkně zapáchá!! takže vám radím že v těhotenství na barvu jedině do kadeřnictví!!! já pracovala s Wellou do 7 měsíce a malá je senzační 😀
já jsem tohle, když jsem byla těhu taky řešila a nakonec jsem ke kadeřnici na barvu chodila, aby to bylo škodlivý, tak by se ta barva musela dávat na hlavu každej den a ještě by to musel být nějakej sajrajt....
jo jasně vstřebává se všechno, ale to bys nemohla vyjít na ulici a nejlepší je nic nepřehánět... 😉
taky sem se ptala kamaradky ktera je kadernice a rikala ze to nevadi nicemu. Podle me by to bylo napsane i na barvach ze to neni vhodne pro tehotne a kojici maminky 🙂
Určitě ne 😀 To je jak použávání krémů, sprejů...chemie. Kdybys měla myslet na to, co se ti dostává do zvenku těla, tak bys musela chodit jak neandrtálec. Nemuluvě o tom, kolik sviňstev normální člověk zkonzumuje v jídle /pokud celý život nejíš záměřně jen bio potraviny a neživíš se obilím/.
PS: nedovedu si představit nebarvit si vlasy 9 měsíců v těhotenství a pak ještě rok kvůli kojení....