Ahoj,prosim o radu,beru Azalii antikoncepci a stále plně kojim,ale malá mi začala dost blinkat, myslíte, že by to mohla být spojitost s tou antikoncepcí? Přijde mi, že do té doby jen tak ublinkavala jako většina miminek,ale teď to zni litá do dálky.
@j.a.n.i No právě, že mi naopak přijde, že pije krátkou dobu, většinou během pěti minut je napita.Kojim tak každé tři hoďky. Přibírá mi pěkně, takže to zatím moc neřeším.Doktor mi na to řekl, ať zatim zkusím vyvýšit postýlku a dávat preventivně espumisan aby se ji srovnala střeva,ale my ji stejně dáváme už od začátku preventivně probiotika a davali jsme před každým kojením Infacol,ten jsme pak snížili jen na večer.Protoze si myslím, že po tom ma i hlenovitejsi stoličku. Dávám ji i po kazdem kojení odrihnout,i v noci, přestože to si ne vždy odřihne.Ale je pravda, že se možná taky rychle napije a je ji pak těžko, protože mam vypozorované, že kolikrat začne se od prsa odtahovat a trochu vztekat a tak ji dám odrihnout a ona se uklidní.
Azalie se do mleka nedostane proto se muze pri kojeni . I kdyz pije kratší dobu tak treba uz ma sílu a vypije toho hodne a ma plne brisko . Jinak deti se mění . Nase byla poblion tak od 3 mes do 10 mes .
@ajja87 Těžko říct, jako nikdo nemůže říct, že to vliv mít nemůže nebo že určitě má, ale třeba mě kluk taky začal blít obloukem "z ničeho nic" a pak jsem zjistila, že jak zdokonalil techniku pití, tak se nehorázně přežírá... začala jsem mu hlídat čas u prsa a výrazně se to zlepšilo.