Alkohol. Mohla jsem dítěti kojením poškodit mozek?

1. lis 2024

Omlouvám se, vcera jsem se zrochala asi po lahvi cerveneho vina ktere jsem vypila sama. No a u toho jsem jedla a uklizela. Cca 4 h. Potom jsem sla spat a syna ktery ma 2 roky vecer asi trochu nakojila po 3 hodinach meho spanku. Myslite ze jsem mu mohla tim alkoholem poskodit mozek?

konidana
1. lis 2024

Pokud jsi nebyla natolik mimo, ze by ti dite z vysky spadlo na hlavu, tak ne.

lemamama
1. lis 2024

Ne, pokud to tak není několikrát do týdne, tak ne.

misha31
1. lis 2024

To mas fakt potrebu u tak maleho ditete sama vychlastat celou lahev? Boze, kdyby jednu sklenku, ale toto mi neprijde normalni

te_reza
1. lis 2024

A kdybys poškodila, tak s tím teď uděláš co?🤔👀

marge_s
1. lis 2024
autor
1. lis 2024

Normalne nepiji

alice180
1. lis 2024

🤦‍♀️

baru7889
1. lis 2024

Já bych úplně neodsuzovala. Pane bože stane se to každé z nás, ať už jsme matky nebo ne. Je to taky jenom člověk a pochybuju, že měla v úmyslu se nějak “sejmout”. Tohle moralizování miluju 😅 Nemyslím si, že by se jednou mělo něco stát, pokud od tebe nepřijímá alkohol v mléku třikrát do týdne 👍 stalo se, stalo. Teď ví, že to nemá dělat a dál bych to nerozebírala. Jen třeba ho hlídat jestli nebude bolet bříško nebo tak. Můj názor, klidně mě ukamenujte 🙂

blondynka400
1. lis 2024

Určitě si mu mozek nepoškodila. Do mléka přechází jenom minimum alkoholu. Co se může stát je, že poté bude víc spavý a nebo naopak nebude spát a nebo nepoznáš vůbec nic. Buď úplně v klidu a nějaké poznámky zde vůbec nečti. Jen každý den bych to asi nedělala 😀

alice180
2. lis 2024

@baru7889 No jo to je ten národní alkoholismus.

marge_s
2. lis 2024

@baru7889 nestane 😄