AD, kojení a chování miminka

holkaokomodra
13. srp 2021

ahoj všichni, prosim o vase zkusenosti s uzivanim antidepresiv behem kojeni, konkretne citalopram 20mg. Beru je dlouhodobě a psychiatr mi rekl, ze ani v tehotenstvi ani pri kojeni neni problem, za coz jsem rada bez nich se mi moc nedari, ale az ted par dni po porodu se k tomu vyjadruji pediatri s tim, ze muze byt prcek bud hodne spavy nebo naopak neklidny, neprospivat a podobne, to mi doted nikdo nerekl a me zajimaji vase konkretni zkusenosti. Bral jste nekdo tento druh AD a potvedilo se vam tohle riziko? byli nejake potize nebo? my se zatim szivame takze nedokazu rict ani A ani B 🤷‍♀️ diky za zkušenosti

zoli16
13. srp 2021

@holkaokomodra Ahoj, beru dlouhodobě Cipralex což je obdoba léku o kterém píšeš ty a na dceru to vliv nemá! Pediatr mi říkal, že se jí mlékem dosatane tak malá dávka, že ji to neovlivní. A moje zkušenost to je potvrzuje. Spí normálně, aktivní je ke svému věku. Neboj se toho, zbytečně se stresuješ a to je pro miminko mnohem horší!

holkaokomodra
autor
13. srp 2021

@zoli16 nene dekuju nestresuju to zas ne, a mas pryvdu kdybych se stresovala bylo by to blbe urcite, jen jsme doma druhy den a ty informace o tom co by mohlo a nemohlo jsou pro me novr, tak jsem si sla pro uklidneni 😉 jinak právě detatko mam druhy, zatim se mi jevi ze se projevuje stejne jako prvni u ktereho jsem ad ještě nebrala, je to totiz 13 let rozdil.... tak jsem di sem pro jeste větší klid duse sla pro zkusenost jine mamky a moc diky za tu tvoji! presne to jsem potrebovala slyset 😉 ❤️

holkaokomodra
autor
13. srp 2021

@zoli16 sorry preklepy 😂 nevyspani a malej display ale ty to urco das bez prekladace

zoli16
13. srp 2021

@holkaokomodra jsem ráda, že ti ma reakce pomohla! Užívej si miminko a přeji Vám hlavně hodně zdraví 👶🏻

holkaokomodra
autor
13. srp 2021

@zoli16 děkujeme 😉