Ahoj maminky. Jsem uz vycerpana a nevim co delat. Mam holcicku 6 tydnu starou, ze zacatku vsevhno v pohode, krasne jsem kojila, mala pribirala a spinkala. Posledni tyden po kojeni hrozne rve, pri odrihavani se krouti, poblinka se a zase honi psro, tak ji znova prilozim, trochu posaje, krkne si a zase blinka, ale stejne to prsi porad honi. Takhle to jedeme treba 3x az ji to prso nedam a musim ji uhoupat....
Ahoj,mě taky malej dost ublinkávala pak chtěl zase papat...pediatrička mi na to řekla že možná neví kdy má dost a že se přejídá a nebo moc hltá.Tak když mi ublinknul tak už sem pak prso nedávala až za ty dvě hodiny nebo jak sme byli zvyklí.
pokud prospívá tak bych UM nedala.Flaška jakákoli je konec kojení!
No jenze ona vydrzi ty 2 hodiny honit prso a poplakavat.... a ten plac nejsou prdiky. Proste jako by mela stale hlad 😢
@jitulka_vrtulka Já sem taky nevydržela dlouho kojit...nijak sem to nehrotila.Měla jsem odsávačku a když mi přišlo,že má hlad dala jsem odstříkané dokud bylo normálně flašku a pak UM.Ze začátku mi teklo mléko kudy jsem chodila tak za mnou kapky a pak taky jako by ho bylo míň.U Flašky jsem měla přehled kolik vypil a byla jsem klidnější...ale těch peněz potom a nevíš co v tom je to UM a pak taky problém s tuhou stolicí ale je to na tobě.Já sem pak litovala,že jsem nekojila dýl...zkusila bych nějakou laktační poradkyni.
@jitulka_vrtulka pláče hned po kojení? Jaké má kakání? A jak jinak spinká? Připomíná mi to naše začátky, než jsem přišla na to, že má syn alergii na mléko. Říkala jsem, že je moje nestastne miminko, protože skoro pořád plakal, někdy dokonce i v náručí.
@blka Stolici ma ted ridsi nez driv. Place takovym tim ricakem hned po kojeni. Kdyz uz usne, tak spinka celkem pekne, ale musime ji uspat vozenim v kocaku nebo houpanim v naruci. A alergii by vyresilo, kdybych ja prestala jist mlecne produkty nebo je to alergie na materske mleko?
Já bych vyzkoušela tu dietu. Stačí, když vyradis mléčné ty. Ale všechno. Pozor i na pečivo, číst složení výrobků. Je v hodně vecech☹. Kdybys chtěla, klidně napiš zprávu.
@jitulka_vrtulka jo a mateřské mléko je v pohodě, to nevadí. Právě spis je kojení lepší, protože ta speciální UM jsou na předpis a hlavně jsou hořká.
Tu dietu nejíst mléčný výrobky nebo to nepřehánět mi taky dr.radila.Ale nečetla jsem každé složení a u nás to nezabralo.
Tak po konzultaci s doktorkou a spoustou maminek jsme nasli reseni. S malou hned po kojeni minimalne manipulovat a odrihnout v jine poloze nez pres rameno. Navic mela asi rustovy spurt a me se pres noc udelalo straaaaasne moc mlika. Zatim je vsechno fajn a jen si trosku obcas ublinkne. Diky moc vsem za odpovedi!
Nebo po 2 hodinach u prsu usne. Mezi tim plive dudlik, vypada ze chce spat, ale nemuze a jedine co pomaha je prso nebo houpani.... Co se najednou deje? Nestaci ji uz moje mleko? Driv mi mleko i odtekalo a ted vubec. Mam zkusit umele mleko?