4měsíční miminko chce furt prso. Někdo podobně?

andy15
21. říj 2021

Zdravím, prosím už si nejak nevím rady. Syn cca od 2 mesice zacal špatně spát, furt jist, vztekat se, plakat, křičet atd. V noci se budi co hodinu a hned otvira pusinku po prsu, pije tak do 10 min a spi. A za hodinu zase. To stejny. Furr se kroutí, nespí klidně, stačí jediny muj pohyb a hned se kroutí atd. K ránu ho bolí to bříško snad nejvíc 🤷‍♀️ přes den je to úplně stejný jako v noci, jsem nejaka vyždímaná už. Umělý mliko nechce, kapky žádný nezabírají, piju fenykl, kmin atd a nic prostě. Ať jím co jim tak nic. Teď mu byly 4 měsíce a už se modlím ať to odejde. Nemáte někdo podobné?

aselluska
21. říj 2021

@andy15 měli jsme a spravil to jen čas. Nepomohlo nic a že jsme toho zkusili

andy15
autor
21. říj 2021

@aselluska no Nazdar 🥴😬😬😅

palja
21. říj 2021

@andy15 dcera to takhle měla s přestávkami do dvou let 🤦‍♀️😄prostě některé děti jsou takové. Pak už jedla sama, měla třeba guláš přišla za mnou a zapila to z prsa 🙂

squezy
21. říj 2021

@andy15 Určitě zkus nějaké probiotika. Nam pomohly Madik z Dr. Max. Po biogaie naše neblinkaci miminka zacala blinkat. Davali jsme i espumisan, třeba 15 kapicek před kazdym kojenom, ja se vyhybala vsem mlecnym vyrobkum kromě těch, ktere obsahovali probiotika a prebiotika, nap. activia nebo kefiry a tak. Přejde to, jasně že to přejde. Nezkousela si ho i vazit, kdyz chce každou hodinu, kolik toho vypije? Prospiva?? Prejde to, neboj, i když je jasny, že je to na palici. Zdraví tě maminka dvojcatek, kluci prdiky přesně 3 mesice 🙂 Peklicko!! Pres den hodně pomahal kocarek, protože jak se jim hybala streva, tak je to netrapilo.

andy15
autor
21. říj 2021

@palja no ty kraso,tak to nedám 🤣🤣🤣🙈

andy15
autor
21. říj 2021

@squezy dekujuu🍀 biogaiu jsem měla od miminka a nic. Teď dávám espumizan tak uvidíme jestli se něco změní 🙈 já furt doufám, že se to třeba i maličko zlepší po prikrmech 🤷
Je to těžký,na palici přesně tak, doma mám 6 letého syna ještě,tak mi jen mrzí, že jak malej nespí přes den, je mrzutý,vzteklý atd tak ho moc nestíhám,a když zase se mu věnují, tak už neuvarim a furt dokola. Ale co, hlavně si říkám i kdybych měla žrát rohlíky tak se budu věnovat dětem. Ale ten mrňousek to je teda 😭😭😅😅 to kdybych věděla tak si to rozmyslím 😎🤣🤣🤣

squezy
21. říj 2021

@andy15 a nemůže mít alergii na laktozu? Prober to s pediatrickou a hotovy jidlo kupuj ;) Přes den spi jak?

katule1990
21. říj 2021

@andy15 Ano, u nás je to dost podobný, akorát malýmu je už skoro rok. Pořád se kroutí u prsa, pořád se v noci často budí. Zkoušela jsem Espumisan, probiotika, Baby Calm, bezmléčnou dietu, masáž a nahřívání bříška, rektální rourku, nošení v klubíčku a snad i na hlavu jsem se postavila 😅... nepomohlo nic. Trochu teda pomohly příkrmy a to, že už delší dobu nekojím přes den, jen večer na uspání a v noci, jiank by mě z toho už trefilo 😅. Chce to asi zkoušet různé rady a doufat, že se to kolem toho půl roku s příkrmy změní, často to prý po půl roce odeznívá. Já jsem se upínala na šestinedělí, pak tříměsíční koliku, pak ten půlrok a příkrmy, teď se upínám na rok, tak uvidíme 😝. Obávám se, že to přejde, až se nebude kojit vůbec 😀.

jjasmina
21. říj 2021

@andy15 nepotesim, u nás se nespalo, dokud jsem kojila. Jinak furt se v novi budila, úplně jsem odstavila v 1,5r.Jinak přesně jako u vás, spala max1h, ale ta vaše je ještě hrozně malinká no

palja
22. říj 2021

@andy15 jinak u nás se takhle projevil bojkot kojení. Je to normální stav ve vývoji dítěte. Akorát u každého to probíhá jinak. Chce to prostě vydržet a toto období nějak přežít.
Alergie by se projevila jinak - průjem, zelená nebo jiná barva a příměs stolice, vyrážka.
A ještě jedna věc, když jsem já pila kmínové odvary a čaje proti bolení bříška při kojení, tak právě to malé vadilo a bolelo jí z toho břicho. Takže jsem to musela přestat pít.

evilin
22. říj 2021

U nás to stejné. V noci se pořád budil. Celou dobu co jsem kojila. Ani nevím jak to uteklo 😄. Ve dvou letech, ho začal uspávat muž (na chatě,kde zatím spíme v oddělených místnostech, protože máme mini pokoje a spíme zatím každý u jednoho dítěte). Od té doby už se všichni vyspíme. Uspí ho a k ránu už se jen přítulí ke mě. Je to fajn. Vydržte 🙂💛

andy15
autor
22. říj 2021

@katule1990 no super, jestli se to takhke potahne do roka, tak se jdu oběsit 🥴😬🤣kojeni je snad nejtěžší věc co jsem v životě udělala nebo měla.
A další věc, pak se bojím i jak se odstavuje. Jelikož první syn byl hned od narození na UM tak s tim teda jako bojuju uz vnitřně jak se to pak dělá atd.

andy15
autor
22. říj 2021

@jjasmina Ty brdo, tak to je dobrý Teda 😉😬 ale zvladla jste to 💪🍀

andy15
autor
22. říj 2021

@squezy to si nemyslím, to by se nejakym způsobem už projevilo. 🤷‍♀️.. A hlavne ja jsem asi na 5 dni vynechala mleko a stejně nic 🤷‍♀️
A pres den nespí. Max 20 min. Včera třeba nespal vubec.

jjasmina
22. říj 2021

@andy15 no co nám zbývá, nepomohlo nic, ani příkrmy, jídlem to vůbec nebylo, mezi 13-14 mes jsrm zacala postupně odstavovat, ale to jedla teda jak ratlik a dost 🤣❤️

kafr
24. říj 2021

Jsi si jistá, že ten kmín a pod. pomáhají? Dceři právě ten kmín šíleně vadil! Vysadila jsem všechny kojící čaje a byl klid. Pak jsem jednou omylem dala kmín do brambor a rodeo bylo zpátky, takže i potvrzeno.