Prosím o radu.můj 14 týdenní syn nemá potřebu jíst. Kojim ho tak za 3 hodiny někdy i za 4,5. Moc nepribira.tak 100g za týden.co s ním aby častěji pil.nechce ani prso ani láhev.mléko mám. Když uz ho kojim tak 5minut,více nechce.
Zkoušela jsem jiné polohy,ale dřív jak za 3hodiny a někdy ani to ne si prostě nevezme...v úterý se šel očkovat takže je teď spavejsi,uplakanejsi a jídlo ho vůbec nezajímá. .
To očkujete tak malé mimčo? V porodnici říkali, že kojit by se mělo co 2 hodiny. Pokud prcek neprospívá, tak na férovku budit, nečekat, až se vzbudí.
Moje dcera taky jedla cca co 3-4 hodiny.. je hodne drobná, moc nepribirala, proto dr doporucila prikrmovani tesne pred koncem 4mesice, ale i kdyz ted ji za 2, drobna je porad..netrapila bych se, pokud ji a staci mu to 🙂
No sama ho budím,ale jíst nechce...za dva týdny bude mít 4 měsíce,tak možná s prikrmama taky začneme. U dcerky to bohužel nepomohlo,jsou ji skoro tři roky a ji pořád jak vrabec. Nemá ani 11kilo. Tak nějak jsem doufala,že syn bude větší jedlik...
Ahoj, meli jsme to stejne. Syn v jednu chvili i malinko zhubnul. Zacali jsme prikrmovar Nutrilonem. Ten mu roztahl zaludek a po tydnu jsme se vratili k plnemu kojeni. Kojila jsem ovsem s prestavkami a nekolikerym stridanim prsou pokazde hodinu a peclive vazila a co nenatahl sam, tak doplnili nutrilonem. Jdyz jsem zkousela kazde prso jen 10 min, tak toho vypil malo, i doktorka to nechapala. Mel v te dobe velke bolesti briska, tak asi nechtel moc pit, ten pocit mela i doktorka. Ted ma 5 mesicu a krasne to dohnal, takze je presne v prumeru. Kojeni se take zkratilo na 20-30 min. Tak drzim palce!
Děkuji.ráda bych mu dávala ještě dokrm třeba sunar nebo bebu ,ale vůbec nic nechce a když nekojim a chci mu dát láhev tak ji nechce nebo s donucenim vypije 30ml.kojenim vypije více. ..
Tak bude prostě drobnější :o)
Co kojit v kratším časovém intervalu? Mě syn přibíral více, když jsem ho přikládala častěji - co 1-2hodiny. Zkusit jinou polohu při kojení?
Rozhodně taky vyloučit možnou vadu střev - kamarádčin syn taky nejedl, co snědl, to vyzvrátil. Měl zauzlovaná střeva.