Mám dotaz, nasemu Domcovi jsou dva mesice. První měsíc nás trápily prdiky, tak jsme zacli na doporučení brát probioticke kapky BioGaia a zlepšilo se to, bolení bříška už nás netrapí. Teď mame jinej problém. Už třetí den neměl stolici a neustále prdí, dost casto. Možná zbytecne plasim, ale je mi to divne, ze prdi tak často , opravdu každou chvilku tak mám strach, jestli za to nemůžou ty probioticke kapky. Je to normalni? Možná jenom zbytečně plasim , ale nechci něco zanedbat. 🙂 Dekuji za Vaše odpovědi.
@1992erika muj plne kojeny 3,5 mesicni syn nekakal skoro 3 tydny. Prdel (a ze ten smradecek stal za to 😀), pak se 2x behem odpoledne vykakal (to taky stalo za to) a ted uz zase skoro tyden nekaka.
je plně kojeny, takže to je asi normální a jenom plasim 🙂 jinak až na ty vedra co teď jsou a pocení je malej spokojenej, prdeni mu očividně nevadí ale ten smradek to je něco 🙂
Pokud je plně kojený, tak mu možná vadí tvoje strava než kapky 🙂 Buď ráda, že je malý v pohodě 🙂
Souhlasím s názory již zde napsanými, ale pokud máš opravdu velké obavy, tak bych zkusila kousíček teploměru do zadečku, fakt stačí 3 mm
@1992erika materske mleko je plne stravitelne, takze asi jen nema co vykakat. Hlavni je, ze prdi a netrapi ho bolest briska 🙂 spis se zacni psychicky pripravovat na tu naloz, co pak prijde. Vetsinou toho byva dost 😀
Tak to už se teda tesim :D
Pokud je plne kojeny,nemusí kakat az 10dni. A kdyby neprdel,tak ho bolí bříško...takhle si ulevi. Myslim,ze to je zcela OK