2měsíční se nechce přisát. Nevím, jestli odsávat

jitul87
26. kvě 2017

Dobrý den 3.6. budeme mít tři měsíce a do vcejsiho dne jsme kojili bez problémů,ale včera se mi malá nechtěla vůbec přisát a ruku měla pořád v pusi a snažila se sat,nakonec jsme museli jet večer koupit Nutrilon,ale ani ten nechtěla...Zkoušela jsme si i odsávat ale z toho nic moc nenateklo ☹ . A v noci zase začala sat bez problémů..Tak jsme z toho špatní a neví co bude da, ale každopádně by jsem chtěla kojit dál. Nevim jestli odsavat,nebo co. Myslím že mléko mám.

dolezalovalucie
26. kvě 2017

@jitul87 To je zvlastni,myslis,ze mleko neteklo když sala,nemohla si snist,treba něco co by ji spis v mleku vadilo?Ja třeba moc neodsala ale mala si vytahla co potrebovala,zkusila bych pit caje nebo zkusit homeopatika na podporu laktace.

jitul87
autor
26. kvě 2017

Právě že ona vůbec nesala,jenom brečela. Poprvé když jsem odstrikala tak jsem měla 100ml a to mi krásně vypila z lahvičky. Večer jsme ji zkoušela dát na prso a zase nic tak jsme šla odstrikat a už skoro nic nenateklo. A potom v noci už jedla z prsa,a dnes ráno taky bez problémů jedla. No je to zajímavé,uvidíme co bude dál.jim stále to samé a jsem hodně opatrná nejím ostré, kořeněné vody taky vypiju dost tak nevím.

panickatlamicka
26. kvě 2017

@jitul87 je to pocinajici bojkot kojeni. Uz lahvicku nedavej, jinak mas (nejspis) po kojeni. Vyhledej si treba zde na MK ve wiki „bojkot kojeni", tam jsou rady, jak s bojkotem bojovat. Kdyby neco, klidne mi napis.

panickatlamicka
26. kvě 2017

@jitul87 jo a nerid se tim, jestli odsajes nebo ne. Produkce mm se tvori hlavne efektivnim sanim miminka, nikoli odsavackou.

jitul87
autor
26. kvě 2017

@panickatlamicka
Dobře ale kdyz mi neji z prsa tak ji musím dát lahvičku...

kajalka
26. kvě 2017

@jitul87 Nemusíš, žádný dítě ještě nezemřelo hlady u plnýho prsu mlíka. Nebude jíst přes den, dožene to v polospánku v noci. Ale pokud chceš, lahev dej. Jen téměř jistě za nedlouho dokojíš.

panickatlamicka
26. kvě 2017

@jitul87 existuji alternativni zpusoby „nakojeni". Kdyz si vygooglis mamila.sk tak tam najdes vse.

kvmatonka
26. kvě 2017

@jitul87 Jak už bylo zmíněno, v tomto období je to začínající bojkot kojení. Pokud ho překonáte, tak kojit budete i nadále. Z láhve krmit určitě nemusíte. Jsou jiné způsoby krmení, pokud nadále stojíte o kojení. Já jsem se synem už překonala 2 bojkoty. Poslední nastal hned po růstovém spurtu ve 3 měsíci. Trval 14 dnů. Syna jsem kojila hned po probuzení a v noci, kdy má přirozený sací reflex. Prso jsem nenutila, pouze nabízela. Po 14 dnech se umoudřil a zase se přisál. Teď má 4 a půl měsíce a kojím dále. Zkuste si to načíst. Je to boj a přeji pevné nervy. Chápu, že chcete své dítě nakrmit, ale pokud mohu radit, zkuste krmit raději např. ze lžičky. Já to tak dělala, když jsem potřebovala do nějak aspoň trochu dostat. Aspoň se naučí, že ze lžičky se papá. Pokud se obalíte pevnými nervy a trpělivostí tak bojkot ustojíte.😘