malá tak půl hodinky po každém kojení ublinkává čistou vodu, je plně kojená, je to normální? má to takto od narození, i když jí třeba přebaluju, tak to z ní vyteče ☹
Zkus z jednoho jakoby "dosucha", aby mimčo vypilo i husté zadní mléko a ne jen řídké přední....třeba to zabere. 😉
Naše nejmladší to taky měla,bez bryndáku jsme nemohli existovat býval úplně mokrej.S věkem se to lepšilo a kolem půl roku zmizelo úplně.Běhali jsme s tím i po doktorech s nijakým výsledkem,prý jsou některé děti takto citlivější.
@zamilovanadonej zítra to zkusíme 🙂 snad nebude mít hlad .-)
@levata ja uz taky slysela ty kecy, ze predni a zadni mliko neexistuje, ze je to mytus a je jen jedno mliko... Podle me je to peknej zvast, ja kojim pokazde jen z jednoho prsu a kdyz pak zkusim odsplichnout z prsa, ze ktereho jsem nekojila, tak odsplichnu takove temer pruhledne mlicko a z toho, ze ktereho jsem kojila, nepruhledne bile mlicko, ktere je i na pohled jakoby hutnejsi, takze predni a zadni mliko podle meho urco existuje...
tak dneska blinkala jako obvykle ☹ ach jo
@levata malej taky celkem ublinkaval a ted uz je to mnohem lepsi, ublinkne uz jen obcas, kdyz treba pul hodky po jidle moc "cvici", kope nozickama a macha rucickama a povida, tak z nej taky nekdy vyjede jakoby voda, ale ted uz jen vyjimecne. Neboj, bude lip 🙂 btw nevim, jestli se nam ublinkavani zlepsilo jen vekem nebo tim, ze jsem (z jineho duvodu - zahleneni) vysadila mlecne vyrobky v moji strave...
@levata ono to fakt neni nic moc, ale nektery deti nemaji tu zaklopku uplne dodelanou, meli sme vsechno "z kopce" na spani klin a pres den v podlozene cestovni postylce 😔 ,bylo to fakt na palici,ale prejde to. Da se pridavat prasek Nutriton, ze to v brisku zahusti,ale zase pak byvaji problemy s briskem, takze sem nedavala radsi.Drzim palce at to brzo prejde 😉
@levata a kojis na jedno kojení z obou nebo z jednoho prsu?