19měsíční syn chce kojit čím dál víc, hlavně v noci

denys
1. srp 2013

Pomooooc,už si nevím rady s téměř 19-timěsíčním synem..už to vypadalo,že se odstavíme a budeme v noci pěkně spinkat,no vrátilo se to nanovo,přijde mi,že chce čím dál tím víc a to i hlavně v noci,jsme často vzhůru,..co s tím našim zlatíčkem mám už dělat?jsem zoufalá a strašně unavená ☹

hojda
1. srp 2013

švagrová musela bradavky namazat tou fialovou vodičkou na afty, někdo prý dává ocet, ale to už jsou opravdu ty poslední metody, když to po dobrém nejde 😔 nebo zaepit bradavky náplastí a říkat dítěti že máš auva.

adeden
1. srp 2013

Obě děti jsem moc ráda kojila .. Adélku do 16.-ti měsíců , Adámka jsem chtěla o něco déle, ale bohužel se sám v patnácti měsících odstavil ..
Adélku bych možná kojila dýl nebýt toho, že jsme byli zrovna u moře a já jsem si řekla, že po dovolené už opravdu chci skončit, tak si to teda naposledy spolu užijem .. Takže jsem jí dávala i během dne, když chtěla ...
Jenomže ..... jednou si řekla, když jsem vylezla z moře ..... a bylo to ... víckrát už se nenapila .. přisála se a řekla bljééééééééé ... to bylo poslední přisátí ..
asi bych zkusila prsa něčím pomazat ...........

hav81
2. srp 2013

Já jsem dceru odstavovala taky v 19 měsících,v noci to měla místo dudlíků a tak byla každou chvíli vzhůru,drásala se na mě kolikrát i v krámě,kojení jí uklidňovalo.Tak jsem si prsa zavázala a řekla,že mám bebí.Tchán měl v tu dobu zraněnou ruku,tak to dcera přirovnala k mým prsou.Druhý den už si na kojení nevzpomněla.
Ještě jsem měla v plánu,že někam třeba na 3-4 dny odjedu,aby mě neviděla a na kojení si nevzpomněla.Protože jsem z odstavení měla docela strach.Když jsme se před dcerou jenom zmínili,že není mlíčko,dostala záchvat pláče.
Ale nakonec nás překvapila.Chce to jen zatnout se a vydržet 😉

denys
autor
5. srp 2013

mám ten samý problém,..už si připadám v noci jako kojná na plný uvazek 😀 .Poradte co s tím,to už není možné