12měsíční nechce pít. Máte zkušenost?

florida2001
21. kvě 2022

ahoj holky, mate nektera zkusenost? Malou jsem kojila jsete pred 2 tydny 5x denne a ze dne na den prestala kojit protoze mela zanet ucha. ted uz je zdrava ale o kojeni vubec zajem nema, zkousim ji to davat pres lahev, lzicku, hrnicek s brckem a nic. zkousim davat i normalni mliko a nechce. maximalne si veme par lzicek a to je vse. zkousim ji to davat pres strikacku a max do ni vnutim je 20-25 ml. zbytek dne parkrat srkne vodu ale to tak snad ani ne 100 ml za den. davam ji hodne ovoce a vse ji. mam obavu jestli to neni vazne malo tech tekutin. nevypada ze by byla dehydrovana. pusu ma vlhkou, normalne si hraje. zkousim davat taky polivky ale sni max ctvrt hrnicku.

jjasmina
21. kvě 2022

@florida2001 zkuste polivky, mě vzala jen čaj Sunarek, dudlikovou láhev vůbec a v roce ani brcko, musela mít tenhle druh pitka, taktéž byla kojena

ajja87
21. kvě 2022

@florida2001 mliko bych uz nedavala, jinak jsem na tom dpst obdobně, mala 14 měsíců, jiz nekojena, pres den mi vypije sotva 150ml vody/caje, davam každý den polivky a hodně ovoce...asi ji to stačí

ajja87
21. kvě 2022

@florida2001 jo a flasek jsem vystridala asi 6druhu... Davam ale behem dnes srknout i z hrnwcku

zoyee
21. kvě 2022

Mě obě děti deti začaly pít kolem roku malej ruzovej Rájec, z té origo lahvičky. S první jsem vyzkoušela snad všechny možný pitka a nic. A celkem brzy presla na brčko. Syn, necelých 13m, je teď taky ve fazi Rájec.

florida2001
autor
21. kvě 2022

@jjasmina tuhle presne mam parkrat cucne a konec

jjasmina
22. kvě 2022

@florida2001 ono to chce čas, jak dlouho z ní pije? Já ji tuto nabízela už během kojení a trvalo 2 mes min než začala více pít

konidana
22. kvě 2022

@florida2001 holka mi odstavu v 15.m take skoro nepila. Taky tech 100ml vody za den k tomu polivky, okurky, meloun, presnidavky jsem ji redila vodou, kase take ridsi...

zuzurox
25. kvě 2022

Zkus kojit v polospanku, v noci, zkus vydržet, bude to bojkot, aktivně nabízej 🍀