Zdravím všechny a ráda bych se zeptala, zda někdo má zkušenosti se školičkou Hafík od 2 let? Díky. Petra
Osobní zkušenost nemám, ale bohužel jsem neslyšela dobrou referenci, dítko bych tam nedala, jedna znama ma bohužel zkušenost spatnou, druha tez a treti neutral.
Ad skolkovne asi je to ted nastaveno dotacnim programem, starsi chodil do Hurky drive na dva dny v tydnu, nicmene ted to neumoznuji, resp. plati se jen za plnou dochazku a je jedno, jak casto bude ditko dochazet.
Děkuji za reakce. Nezbyde mi nic jiného než vyzkoušet, protože ostatní DS nebo školičky jsou beznadějně plné. Syn měl nastoupit už v září, ale díky nemocem a úraze snad nastoupí až v půlce října. Krom toho bojujeme i s odplenkováním a v Hafíku chtějí, aby dítko bylo bez plínky, tak se toho děsím☹ S tím školkovným jsem se setkala ve vícero školičkách a dětských skupinách, že se platí celotýdenní docházka, i když dítě dochází méně dnů v týdnu.
Po necelém roce docházky dvouletého syna bych ráda napsala, že moje zkušenosti se školičkou Hafík v KH jsou jen a jen pozitivní. Přestože začátek nebyl jednoduchý, tak postupem času syn do školky chodil naprosto v pohodě, bez jakéhokoliv breku. Ve školce dovedl k dokonalosti chození na záchod, stejně tak se nesmírně zdokonalil v mluvení. Každý den se ve školce něco vyrábí, chodí na procházky, proběhl i nějaký ten výlet, a konají se pravidelné besídky. Každý týden jsme přes aplikaci obdrželi fotky a informace o průběhu týdne, popř. plánu na další týden. Za mě velká spokojenost.
@petrazelhoty dobrý den,také uvažují nad touto školkou.
Ještě někdo mate nějakou zkušenost?
Moc děkuji
@petrazelhoty zvažovala jsem, ale když to vede někdo, kdo měl předtím fitko, teď má školku a soukromou střední školu.. Nevzbuzuje to ve mně důvěru.. Když jsem se byla poptat, nepříjemné, o děti jim moc nejde, hlavní byla platba a nutí vas do placení plného skolkovneho, nehledě na to, kolik dní v týdnu dítě doopravdy bude chodit.
Nakonec jsem zvolila chůvu.