Školička Hafík. Máte zkušenost od 2 let?

petrazelhoty
27. zář 2022

Zdravím všechny a ráda bych se zeptala, zda někdo má zkušenosti se školičkou Hafík od 2 let? Díky. Petra

barmil
27. zář 2022

@petrazelhoty zvažovala jsem, ale když to vede někdo, kdo měl předtím fitko, teď má školku a soukromou střední školu.. Nevzbuzuje to ve mně důvěru.. Když jsem se byla poptat, nepříjemné, o děti jim moc nejde, hlavní byla platba a nutí vas do placení plného skolkovneho, nehledě na to, kolik dní v týdnu dítě doopravdy bude chodit.
Nakonec jsem zvolila chůvu.

jadadee
1. říj 2022

Osobní zkušenost nemám, ale bohužel jsem neslyšela dobrou referenci, dítko bych tam nedala, jedna znama ma bohužel zkušenost spatnou, druha tez a treti neutral.

jadadee
1. říj 2022

Ad skolkovne asi je to ted nastaveno dotacnim programem, starsi chodil do Hurky drive na dva dny v tydnu, nicmene ted to neumoznuji, resp. plati se jen za plnou dochazku a je jedno, jak casto bude ditko dochazet.

petrazelhoty
autor
4. říj 2022

Děkuji za reakce. Nezbyde mi nic jiného než vyzkoušet, protože ostatní DS nebo školičky jsou beznadějně plné. Syn měl nastoupit už v září, ale díky nemocem a úraze snad nastoupí až v půlce října. Krom toho bojujeme i s odplenkováním a v Hafíku chtějí, aby dítko bylo bez plínky, tak se toho děsím☹ S tím školkovným jsem se setkala ve vícero školičkách a dětských skupinách, že se platí celotýdenní docházka, i když dítě dochází méně dnů v týdnu.

petrazelhoty
autor
31. srp 2023

Po necelém roce docházky dvouletého syna bych ráda napsala, že moje zkušenosti se školičkou Hafík v KH jsou jen a jen pozitivní. Přestože začátek nebyl jednoduchý, tak postupem času syn do školky chodil naprosto v pohodě, bez jakéhokoliv breku. Ve školce dovedl k dokonalosti chození na záchod, stejně tak se nesmírně zdokonalil v mluvení. Každý den se ve školce něco vyrábí, chodí na procházky, proběhl i nějaký ten výlet, a konají se pravidelné besídky. Každý týden jsme přes aplikaci obdrželi fotky a informace o průběhu týdne, popř. plánu na další týden. Za mě velká spokojenost.

martaskaa
18. říj 2023

@petrazelhoty dobrý den,také uvažují nad touto školkou.
Ještě někdo mate nějakou zkušenost?
Moc děkuji

martaskaa
18. říj 2023

@jadadee dobrý den,muzu se zeptat jaká špatná zkušenost?Jlidne do soukromé zprávy
Moc děkuji