Ahoj ☺️
Nedávno jsem se přistěhovala do vesnice u Kutné Hory a ráda bych tu našla kamarádku na společné chvíle. Je mi 26 let, jsem spíš introvertka, ale když si budeme rozumět, klidně ti „vykecám díru do hlavy“ 😅. Občas si ráda užiju i svůj klid, ale nikdy tě nenechám ve štychu. Miluju procházky v přírodě, kde si člověk odpočine, a ráda zajdu i na skleničku nebo na koncert. Mám řidičák, takže není problém někam vyrazit, ať už do přírody nebo na víkendovou akci či v zimě na hory. Můžeme jet na dovolenou či wellness pobyt. Jo, a mám slabost pro černý humor – pokud ty taky, budeme si rozumět o to víc! 😂
Bylo by skvělé, kdybys byla odněkud poblíž, aby bylo snadné se navštěvovat a trávit spolu čas častěji. Nemám děti, ale pokud ty ano, vůbec mi to nevadí. Kromě toho ráda zajdu na nákupy, na nehty, kosmetiku, do sauny nebo klidně i do fitka – ve dvou je to přece jen lepší. A přiznávám, že se ráda podělím o všechny drby a proberu cokoliv, co je zrovna na srdci. 😅 A pokud jezdíš třeba na koni nebo děláš něco jiného, ráda se nechám přesvědčit a něco nového zkusím 😅.
Pokud hledáš kamarádku na sdílení každodenních radostí a starostí, nech mi tu komentář a já se ozvu. 😍
@holkashumorem sice jsem z druhé strany republiky, ale kdyby jsi chtěla i nějakou kamarádku na psaní budu moc ráda ☺️
@holkashumorem ahoj, klidně se ozvy. Jsem z Uhlirskych janovic, je to okres Kutná Hora. Taky mi tu chybí nějaká kamarádka na pokec.