Trvalá na řasy. Máte zkušenost?

9. srp 2024

Ahojte ženy, je tu některá co má trvalou na řasy? Vyplatí se to? Nějaké zápory? Nepřijdu pak o řasy? Jak dlouho vydrží? A kolik jste platili? Děkuji 😉

nnnadja
9. srp 2024

Myslis lashlifting? Pokud ano,za me super. Vydrzi 4-8tydnu,cana jak kde,okolo 1000kc

simkrk
9. srp 2024

Taky jsem měla lashlifting.. 😁😊 Me se to hrozně líbilo a vydrželo to.. 😄 Hlavně to je super třeba pro ty co maj takovy neposedny řasy 😁🤷 me totiž třeba na každým oku roste řasa dlouha roste dolu a píchá me to do dolniho víčka a nebo pak ty kratší me rostou nahoru a divně trcej😁 tohleto to vyřešilo 😊👍ale řasenku jsem používala tak i tak. 😊

autor
10. srp 2024

@simkrk je to teda více šetrnější než umělé? Jde i to , že mám své velkém dlouhé jen řídké, tak proto o tom uvažuji a umělé nechci 😁

nnnadja
10. srp 2024

Je to hlavne krasne a prirozene. Urcite do toho bez;)

simkrk
10. srp 2024

Rozhodne to je setrnejsi.. 😄😊 Sice tam nějaká chemie na to působí, ale prostě se to sunda a vydrží to... Na doplnku řas, tam se furt patla lepidlo a musíš třeba chodit i co 3 týdny.. 🤷😄😊
Tohleto je krásný, přirozený.. Hlavně ať ti ty řasy obarvi a výsledek bude wau pokud máš dlouhé řasy 😊 zkus to a uvidíš.. ☺️

autor
11. srp 2024

@simkrk děkuji moc za odpověď teď se mi to začíná zamlouvat ještě víc ☺️