Čau holky, existují nějaký sminky pro malé parádnice, který nejsou zavadny, nejlíp na nějaké přírodní bázi? Existuje něco takového?
Měly v hračkařství dětske šmínky, ale jak moc přírodní to je to nevim.. Neteř( 6 let) po tom taky touží, ale koupily jsme jen lak na nehty, třpytky a takovej barvící balzám měly to v sadě v tom hračkařství
Já těm šminkám, které jsou nazvány "dětské" moc nevěřím, složení jsem teda u žádných nečetla. Radši bych koupila v Dm něco od alverde, což je přírodní kosmetika. Mají fajn balzámy na rty, které voní a barví, mají i stíny, určitě se tam dá něco vybrat. Akorát to nebude v růžové sadě 🙂
@betelgeuzz já jim také právě moc nevěřím, jednou jsem ji nechala namalovat na dovolené, vyrazku měla snad dva dny 😣 Alverde mě nenapadla, dekuju
No jako pokud se jedná o šminky, které chcete vyloženě na obličej, tak určitě bych volila něco přírodní. Já spíš měla strach aby se s tím neteř nechtěla patlat i do školy, tak jsem volila menší zlo. Pamatuji si , že jako malá holka mi máma doma dovolila se napatlat jejima šminkama, to byl teprve zážitek 😅
@jjasmina Lak na nehtiky jsem koupila ten Snails, myslím, že se tak jmenuje. Měl by být bez těch sajrajtu co jsou v obyčejném laku, a ano, jde mi spíš o stíny 😁
jj, kupuji v hračkářství. Nevím zda jsou nebo nejsou moc závadné, nicméně ale asi furt lepší než dospělácké. Jde to snadno mýt a reakci na to dítě ještě nemělo. Na krabičkách je i věkové doporučení
Kik měl dětskou sadu. Neteř žádnou reakci na to neměla, ale přírodní to asi není.
Kouknete na www.bioo.cz,u všech výrobku je tam graf poměru přírodních látek a chemie.urco najdete i zcela přírodní.
V červenci jsem kupovala pro 10ti letou neteř v Draciku a kožní reakci neměla , za to radostnou reakci extrémní 😂
Já bych asi taky uplně nevolila ty z hračkářství 😊 jako malá jsem je měla taky a měla jsem vždy ošklivou reakci. Osobně teď pro neteře koukám po lip smackerech v edici Ledové království, jestli u vás taky nefrčí 😊
@sister05
nevim jeslti jsou detske sminky z hrackarstvi lepsi volba nez dospele z drogerie...
@zelenaesmolda neprud 😎😂❤😘 na klasický šminky má času dost. U těchto mám aspoň pocit,že je furt dítě 😂
Pořizovala jsem neteři multifunkční "tužku", průhlednou řasenku a lak se třpytkama v DM, reakci neměla. Líčení bylo krásně jemné a nenápadné, kdyby v tom chtěla náhodou vyrazit ven 🙂
Určitě bych raději volila přírodní dospěláckou dekorativní kosmetiku, než malovátka z hračkářství nebo z obchodů typu kik a pepco. Sama bych se bála si to dát na obličej a dítěti bych to už vůbec nedávala.
Maji v hrackarstvi sminky 3+, ale neni to prirodni a co jsem cetla, tak byly vzdy vyrobeny v cine. Jednou jsme je koupili, z nutnosti, ale neverim jim. Ted pouziva moje yves rocher, coz asi neni tez uplne idealni a pak koupime nejake NONTOXIC. Mrkni na eshop bioo a podobne....pozor samozrejme na vsexh detskych hrackach je uvedeno, ze jsou nontoxic, ale to je uplne podle jinych smernic a toxicke latky obsahuji, stejne tak jako treba nektere radoby ekologicke prostredky, jako treba praci prasek Jelen, znacka Feel Eco a podobne....Snad jsem pomohla.
@sister05
tak abys nemela pocit,ze mas doma dyni nebo kachnu az ji treba pri alergicke reakci opuchne oblicej 😀
@zelenaesmolda to zní dobře. 😂😂😂😂😂
DM Alverde, ty dětské bych nekupovala, je to čína. Případně MissW, ale to už je dost drahé.
@sister05
ta kachna nebo ta dyne? 😀
@zelenaesmolda dýně, kachnu dělá držtičkou furt :-P
Přikláním se o koupi šminek v drogerce - dcerě sem take dělala kdysi dálvno její první sadu od tama - průhledná řasenka ,Tonovací balzám na rty , a nějaké stíny tam také najdete 😉 za mě 100% lepší než ty z hračkářsví - když už vezmu jen tu jejich umělou vůni a konzistenci .....
@kaja2016 feel eco?prosim o bližší info?
@sister05
tak ne zdaleka vsechno co se prodava je nezavadne...
@zelenaesmolda to máš pravdu. Nicmene to bych asi nemohla kupovat téměř nic. U tohohle to neřeším,když oteče,holt ji dám něco proti alergické reakci aniž se nikdy nebude chtít malovat ( zaplať pánbůh). U potravin a ji ach věci si dávám pozor. 👍
Zelená,ráda s Tebou podiskutuju,ale tohle je divný téma,tady se nemůžeme ani pohádat 🙂 😂
@janule1940 To jsou veci vid. My ho leta pouzivali a myli s nim i ovoce. Zde cesky odkaz, ktery odkazuje na detailnejsi zahranicni zdroje. https://www.econea.cz/blog/rozhodli-se-prestat-...
@sister05
a ja jsem furt nemochla prijit na to,co mi na tom tematu nesedi 😀
@zelenaesmolda tak hod jiný,dej echo a já s Tebou vymetu komín 😎😂😂😂😂❤
osobne bych koupila treba nejaky balzam na rty s jemnou barvou a vydavala bych to za rtenku 🙂