Podpora růstu vlasů. Nějaké prostředky na urychlení?

houskan
28. bře 2020

Ahoj dámy, chtela bych si nechat nárůst delší vlasy, neznáte nějaké prostředky na urychlení růstu vlasu které vážně fungují?pište jestli mate s nejakym účinným zkušenosti🤪😘

mamio
28. bře 2020

@houskan masáž hlavy, kvalitní preparáty. Já třeba používám Kerastase. Jinak pravidelný odbarvovani odrostu, me pomohlo k rychlému růstu, je to sice divný ale bylo to tak...

alilali
28. bře 2020

Ricinový olej.

alilali
28. bře 2020

Pomohl mi na vše, řasy, obočí, vlasy 🙂

marketkaticha
29. bře 2020

Zábaly z henny (bezbarvé)...Vlasy rostly jak divé :D Sama jsem nechápala.. Jinak jsem používala všemožné přípravky a nic...

janulininka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
janulininka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
petranaty
31. bře 2020

@houskan ahoj já mám vyzkoušený revalid po něm mi hříva dost zhoustla ...doporučuji obyčejné šampony kopřivový a výborné jsou i kůry z lopuchu . Zbytečně vlásky nezatezovat chemií

janulininka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
anko3
31. bře 2020

Plantur 39 . Roční zkušenost a TOP ! 🙂

motley
3. črc 2020

Používám stáčený ricinový olej z lékárny, buď si udělám zábal na noc nebo cca 2-3hod před mytím, když nemám "čas" v noci a mám na hlavě věčně fontánu 😀 a ještě mi nejvíc zabraly IVY BEARS, to jsem měla odrosty 10cm za 6-8týdnů a musela ke kadeřnici častěji. Jinak někdo dává ricinový olej i na oči, ale to já nedávám, to mi oční vynadal. To používám no. 1 Lash sérum na řasy od Di Angelo a po 2m mám 1cm řasy😍

beruna84
3. črc 2020

Holky a jak pak vymejvate ten ricinovy olej? Sem si ho pořídila právě pro ty recenze na vlasy, ale zatím nemám odvahu, bojim se ze mi to vlasy zmasti, slepí a nevymyju ničím..

zelenaesmolda
3. črc 2020

@beruna84
vajecne zloutky

motley
3. črc 2020

@beruna84 Ne, normálně vlasy pak namočím a 2x umýt šampónem a je to 🙂

zelenaesmolda
3. črc 2020

Jestli chces opravdu zkvalitnit peci o vlasy tak doporucuju FB skupinu no poo,dozvis se tam spoustu tipu jak pecovat o vlasy a bez chemie.

aklin
3. črc 2020

Me vlasy rostou jak dive po bylinkách. 3 roky myju vlasy pouze v bylinkách, přineslo velké zlepšení.

lachtanice86
3. črc 2020

Ricinovy olej s nastrouhanym zázvorem a pravidelná masaz hlavy. Nebo vitamíny methionin, či revihair z dr.maxe
Ještě mi pomohlo změnit kosmetiku na vlasy. Bez parabenu, sulfatu a silikonu

vineta
3. črc 2020

Kvalitní kolagen

beruna84
3. črc 2020

@motley díky.. To prubnu. Víc mastná než teď na mateřský uz bejt stejně asi nemůžu 😂

motley
8. črc 2020

@beruna84 uvidíš, že budeš koukat, až si ty vlasy umyješ a vyfoukáš...já to viděla na kamarádce a pak jsem si lebedila jak jemný vlasy jsem měla

beruna84
8. črc 2020

@motley zkusím! Díky.. A to si dáváš jen na vlasy do délky a nebo i na pokožku hlavy a promasirujes?

motley
12. srp 2020

@beruna84 dávám to na celé vlasy a pokud se dotknu i pokožky, tak to neřeším, ale nedělám to úmyslně, že bych jí takto promastila