Ahoj dámy, chtela bych si nechat nárůst delší vlasy, neznáte nějaké prostředky na urychlení růstu vlasu které vážně fungují?pište jestli mate s nejakym účinným zkušenosti🤪😘
Ricinový olej.
Pomohl mi na vše, řasy, obočí, vlasy 🙂
Zábaly z henny (bezbarvé)...Vlasy rostly jak divé :D Sama jsem nechápala.. Jinak jsem používala všemožné přípravky a nic...
Plantur 39 . Roční zkušenost a TOP ! 🙂
Používám stáčený ricinový olej z lékárny, buď si udělám zábal na noc nebo cca 2-3hod před mytím, když nemám "čas" v noci a mám na hlavě věčně fontánu 😀 a ještě mi nejvíc zabraly IVY BEARS, to jsem měla odrosty 10cm za 6-8týdnů a musela ke kadeřnici častěji. Jinak někdo dává ricinový olej i na oči, ale to já nedávám, to mi oční vynadal. To používám no. 1 Lash sérum na řasy od Di Angelo a po 2m mám 1cm řasy😍
Holky a jak pak vymejvate ten ricinovy olej? Sem si ho pořídila právě pro ty recenze na vlasy, ale zatím nemám odvahu, bojim se ze mi to vlasy zmasti, slepí a nevymyju ničím..
@beruna84
vajecne zloutky
Jestli chces opravdu zkvalitnit peci o vlasy tak doporucuju FB skupinu no poo,dozvis se tam spoustu tipu jak pecovat o vlasy a bez chemie.
Me vlasy rostou jak dive po bylinkách. 3 roky myju vlasy pouze v bylinkách, přineslo velké zlepšení.
Ricinovy olej s nastrouhanym zázvorem a pravidelná masaz hlavy. Nebo vitamíny methionin, či revihair z dr.maxe
Ještě mi pomohlo změnit kosmetiku na vlasy. Bez parabenu, sulfatu a silikonu
Kvalitní kolagen
@houskan masáž hlavy, kvalitní preparáty. Já třeba používám Kerastase. Jinak pravidelný odbarvovani odrostu, me pomohlo k rychlému růstu, je to sice divný ale bylo to tak...