Podklad pod makeup na suchou pleť. Poradíte olej nebo krém?

katcerv8
22. lis 2019

Dobrý den, poradíte mi, prosím, nějaký krém nebo olej pod makeup? Mám spíš vysušenou pleť s ucpanými póry a se sklonem k tvorbě akné. Do teď jsem používala olej renovality, ale chtěla bych zkusit něco jiného. Poradíte mi? Děkuji.

babanci
22. lis 2019

@katcerv8nevím úplně konkrétní přípravek, ale používám značku Guerlain a nikdy mě žádný jejich výrobek nezklamal. Tak jestli nemusíš převrátit každou korunu třikrát, tak bych šla do něčeho takového.

makronka222
22. lis 2019

Podklady maji v sobe silikony = ucpou ti pory, zanesou plet. Kup si proste jen krem na oblicej a na to make up

katcerv8
autor
22. lis 2019

@makronka222 netrvám vyloženě na podkladovem krému pod makeup, ale jaký krém si mám koupit?

shaun40
22. lis 2019

@katcerv8 používám bílou niveu.Krásne se vstřebává a drží na ni makeup celý den.Makeup používám L'Oréal stay Matte a Catrice kamufláž z kapátkem.Ale je to individuální co vyhovuje me nemusí jinému.

erikamaj
24. lis 2019

mně vyhovuje Havlíková prirodni Apotek nebo himalaya krémy, ta Apotek je dražší ale stejně dobra jako himalaya 🙂 a Himalaya kupuji v tescu, dmke, tetě drogerie.

kacka_m
23. pro 2019

Mě sedí krém na obličej od happymary, nechám ho vždycky trochu vsáknou a pak se mi ten makeup i o hodně lépe roztírá, ale já si ho moc nedávám, obzvlášť v zimě mi přijde že mě to vysušuje ještě víc, takže když nemusím tak jen ten krém, obočí, oči a jdu.