Dobrý den, poradíte mi, prosím, nějaký krém nebo olej pod makeup? Mám spíš vysušenou pleť s ucpanými póry a se sklonem k tvorbě akné. Do teď jsem používala olej renovality, ale chtěla bych zkusit něco jiného. Poradíte mi? Děkuji.
Podklady maji v sobe silikony = ucpou ti pory, zanesou plet. Kup si proste jen krem na oblicej a na to make up
@makronka222 netrvám vyloženě na podkladovem krému pod makeup, ale jaký krém si mám koupit?
mně vyhovuje Havlíková prirodni Apotek nebo himalaya krémy, ta Apotek je dražší ale stejně dobra jako himalaya 🙂 a Himalaya kupuji v tescu, dmke, tetě drogerie.
Mě sedí krém na obličej od happymary, nechám ho vždycky trochu vsáknou a pak se mi ten makeup i o hodně lépe roztírá, ale já si ho moc nedávám, obzvlášť v zimě mi přijde že mě to vysušuje ještě víc, takže když nemusím tak jen ten krém, obočí, oči a jdu.
@katcerv8nevím úplně konkrétní přípravek, ale používám značku Guerlain a nikdy mě žádný jejich výrobek nezklamal. Tak jestli nemusíš převrátit každou korunu třikrát, tak bych šla do něčeho takového.