Pocení se a parfém. Máte tip na takový, který dlouho voní?

kristynakasackova
25. črc 2023

Dobrý den, nevím jak vy, ale já tyhle vedra opravdu nezvládám. Je mi zle, bolí mě hlava a strašně se potím. Proto když jdu do společnosti, tak potřebuji dobrý parfém, jenže ten co mám doma voní snad jen do té doby, než vyjdu ven. Kam bych se měla kouknout po nějakém dobrém, klidně unisex, jen ať vydrží. Díky!

monuleee
25. črc 2023

@kristynakasackova ahoj, já dělám v parfumerii, hezky vydrzi Calvin Klein, versace...nicméně při pocení je základ kvalitní deos. Jinak není parfem jako parfem, nevím jak moc se orientujes. Je taky důležitý vybrat vyhovující poměr parfemace

lv
25. črc 2023

Antiperspirant je zaklad, smíchat pot a vůni je nanic. Kup si nějakou parfemovou vodu, eau de parfum, v kamenné parfumerii.

gdpr
Autor odpověď smazal
Zobraz
gdpr
25. črc 2023

Na zabránenie nadmernému poteniu antiperspirant a proti zápachu deodorant. A čo sa týka parfému každemu sadne nieco ine, vsetci mame inú prirodzenú vôňu takže to len ist vyskúšať osobne. Ja mam dobru skúsenosť s Calvin Klein, Versace, Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana, Gucci.

jane46
25. črc 2023

Hlavne antiperspirant se ma pouzivat hned po koupeli, aby delal co ma.

kristynakasackova
autor
26. črc 2023

Díky holky za vaše tipy, antiperspirant mi nedělá ale dobře na kůži. Po létě už to zase odezní, do té doby to nějak zmáknu. Jinak dostala jsem dnes v práci tip na parfémy od Tomase Arsova, prý voní fantasticky, tak jej asi prubnu. Co myslíte?

eva118
26. črc 2023

@kristynakasackova ty voní moc hezky, mně nejvíce ten tmavý a dlouho vydrží vonět i sprchový gel.

sonuli9
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
sonuli9
Autor odpověď smazal
Zobraz