Péče o pleť. Máte tip?

melinda97
29. čer 2020

Ahoj holky prosím vás nevíte o něčem co by mi zaručeně zlepšilo aspoň o trochu pleť? Poslední dobou nevypadá vůbec dobře... snažím se pít co nejvíc vody, nepoužívám dlouhodobě žádný makeup, s menstruací to nesouvisí. Poradíte mi nějaké domácí typy které vám vyhovují? například domácí maska apod. Děkuju!🙏

lucie023
29. čer 2020

Ahoj, ja si myju nekolikrat oblicej pres den vodou zda se mi ze se vzdycky plet zlepší. A jako masku si nejraději davam obycejny med😁 kdyz pouzivam krem na oblicej vzdycky s toho mam pupinky😣

aklin
29. čer 2020

Rozemleté ovesné vločky + med + voda. Smíchat, nanést, promasírovat, smýt vodou. Toto lze používat každý den.

mariegroth
29. čer 2020

Zalezi co tim vlastne myslis. Ja sleduju na YouTube Dr.Dray, ktera je kozarka a opravdu skvele mluvi jak o kosmetice, tak domacich metodach,

june22
29. čer 2020

mne pomaha kazde rano masaz s ladom, spravis si lad a kazde rano zoberes 1kocku a masirujes tvar cc 20-30sekund, idealne do nejakeho obrusku cisteho, papiera a potom hned krem najlepsie hydratacny, krem sa ma vraj davat ked mas este trochu vlhku tvar. zavisi aky mas problem, vek atd..co chces zmenit vlastne ?

melinda97
autor
29. čer 2020

@lucie023 děkujuu

melinda97
autor
29. čer 2020

@aklin děkuju moc!

melinda97
autor
29. čer 2020

@june22 děkuju moc...ja mývám strašně hodně malých pupínků po celém obliceji a mám suchou pleť

melinda97
autor
29. čer 2020

@mariegroth díky

jjasmina
29. čer 2020

Mě pomáhá čištění pleti u kosmeticky, nedám na to dopustit, jinak kosmetika z lékárny, micelarni voda, čistící jel na obličej

lennus
29. čer 2020

@melinda97 Myslím, že vše jde zevnitř, řešila bych i stravu, pitný režim a psychiku

marti89
29. čer 2020

To není jen o tom, co se na pleť namaže, ale spánek, strava, pití, cigarety a alkohol, stres, hormony a pak i chemie v kosmetice (na odlíčení stačí bohatě olivový olej)..

melinda97
autor
29. čer 2020

@marti89 Jasně máte pravdu hlavně o tom to je.

melinda97
autor
29. čer 2020

@lennus jj pokusím se to vše zlepšit jinak děkuji🙂)

lennus
30. čer 2020

@melinda97 Jinak oblíbila jsem si na noc arganový olej, prý je to dobrý antiaging přípravek 😉

petulejan
30. čer 2020

Nemám odskousene,ale pít celer je prý super na pleť 👍

re_barbora
30. čer 2020

Nejdulezitejsi je cisteni. Rano a vecer. Taky hydratace. Ja si ted hodne oblibila oleje, mam po nich plet jak detskou prdylku 👌🏼😁

re_barbora
30. čer 2020

A jeste bych pouvazovala nad tim make-upem. Funguje jako urcita forma ochrany pleti pred necistotama z okoli. Takhle se ten “bordel” nalepi na nej a nejde primo do pleti.

melinda97
autor
1. črc 2020

Používala některá z vás jablečný ocet? jinak díky za všechny rady🙂.

motley
3. črc 2020

Mně funguje následující postup:
mýt si obličej ráno a večer
pokaždé si vzít čistý bílý ručník (tak poznám, jak jsem se odlíčila)
každý týden převlíkám povlak od polštáře
cca 1x za 14dní vyperu všechny štetce
používám večer mycí gel BIO Garnier + foreo kartáček
tonikum BIO Garnier

a největší zlatý grál pro mě je hyaluronové sérum no. 1 Gold od Di Angelo, základ je hydratace pleti, žádné krémy nic nepomůže...vlastní zkušenost, tohle sérum se dá kombinovat s různými krém a zvýší to účinek, takže lokálně používám Skinoren z lékárny a pak Ziaja řada Kozí mléko nebo Estée Lauder Revitalizing Supreme +.

Ráno odlíčím aspoň tonikum a to by se člověk divil, co se přes noc na pleti udělá a spousta žen si na to nandá krém nebo ještě líp make-up bez krému a na problémy je zaděláno.

nikiwal
8. dub 2021

Já používám eko výrobky od Greenway a jsem naprosto spokojená! A nejsem jediná, mohu zaslat odkaz na fb skupinku, kde jsou zkušenosti ostatních. Jde o produkty na odličování a udržování zdravé pleti bez jakýchkoliv odličovacích a chemických přípravků. Pouze voda a ty produkty! Pleť je pak jak ze salonu. KdBste chtěly vědět víc, můžete mi napsat🙂 opravdu to funguje

zorizeli
14. kvě 2023

I když je diskuze trošku starší tak přidávám svůj tip. Na takovou mdlou a bez života pleť mi pomohla kosmetika s hadím jedem, sérum a krém. Byla jsem z počátku trošku skeptická, poradila mi to moje kosmetička, ale vlastně efekt je praktiky okamžitý a po dlouhodobém použití se mi hezky rozzářila, vypnula a je taková plná a hydratovaná.

zanett
14. kvě 2023

@zorizeli Jo? To je zvlastni, protoze ve vedlejsi diskuzi, kterou jsi ozivila (o tom, ja nevypadat stare a strhane), ten hadi jed doporucila jina uzivatelka a ted najednou ho doporucujes ty? Ozivilas tri stare dizkuse, ktere omilaji dokola porad totez (peci o plet), tak co vlastne ocekavas? V tech dalsich dvou se ptas na tipy, ted neco doporucujes, coz tedy po tvem dotazu doporucila @doubrafka. Nejak mi to nedava smysl.