Ahoj holky prosím vás nevíte o něčem co by mi zaručeně zlepšilo aspoň o trochu pleť? Poslední dobou nevypadá vůbec dobře... snažím se pít co nejvíc vody, nepoužívám dlouhodobě žádný makeup, s menstruací to nesouvisí. Poradíte mi nějaké domácí typy které vám vyhovují? například domácí maska apod. Děkuju!🙏
Rozemleté ovesné vločky + med + voda. Smíchat, nanést, promasírovat, smýt vodou. Toto lze používat každý den.
Zalezi co tim vlastne myslis. Ja sleduju na YouTube Dr.Dray, ktera je kozarka a opravdu skvele mluvi jak o kosmetice, tak domacich metodach,
mne pomaha kazde rano masaz s ladom, spravis si lad a kazde rano zoberes 1kocku a masirujes tvar cc 20-30sekund, idealne do nejakeho obrusku cisteho, papiera a potom hned krem najlepsie hydratacny, krem sa ma vraj davat ked mas este trochu vlhku tvar. zavisi aky mas problem, vek atd..co chces zmenit vlastne ?
@mariegroth díky
Mě pomáhá čištění pleti u kosmeticky, nedám na to dopustit, jinak kosmetika z lékárny, micelarni voda, čistící jel na obličej
To není jen o tom, co se na pleť namaže, ale spánek, strava, pití, cigarety a alkohol, stres, hormony a pak i chemie v kosmetice (na odlíčení stačí bohatě olivový olej)..
Nemám odskousene,ale pít celer je prý super na pleť 👍
Nejdulezitejsi je cisteni. Rano a vecer. Taky hydratace. Ja si ted hodne oblibila oleje, mam po nich plet jak detskou prdylku 👌🏼😁
A jeste bych pouvazovala nad tim make-upem. Funguje jako urcita forma ochrany pleti pred necistotama z okoli. Takhle se ten “bordel” nalepi na nej a nejde primo do pleti.
Používala některá z vás jablečný ocet? jinak díky za všechny rady🙂.
Mně funguje následující postup:
mýt si obličej ráno a večer
pokaždé si vzít čistý bílý ručník (tak poznám, jak jsem se odlíčila)
každý týden převlíkám povlak od polštáře
cca 1x za 14dní vyperu všechny štetce
používám večer mycí gel BIO Garnier + foreo kartáček
tonikum BIO Garnier
a největší zlatý grál pro mě je hyaluronové sérum no. 1 Gold od Di Angelo, základ je hydratace pleti, žádné krémy nic nepomůže...vlastní zkušenost, tohle sérum se dá kombinovat s různými krém a zvýší to účinek, takže lokálně používám Skinoren z lékárny a pak Ziaja řada Kozí mléko nebo Estée Lauder Revitalizing Supreme +.
Ráno odlíčím aspoň tonikum a to by se člověk divil, co se přes noc na pleti udělá a spousta žen si na to nandá krém nebo ještě líp make-up bez krému a na problémy je zaděláno.
Já používám eko výrobky od Greenway a jsem naprosto spokojená! A nejsem jediná, mohu zaslat odkaz na fb skupinku, kde jsou zkušenosti ostatních. Jde o produkty na odličování a udržování zdravé pleti bez jakýchkoliv odličovacích a chemických přípravků. Pouze voda a ty produkty! Pleť je pak jak ze salonu. KdBste chtěly vědět víc, můžete mi napsat🙂 opravdu to funguje
I když je diskuze trošku starší tak přidávám svůj tip. Na takovou mdlou a bez života pleť mi pomohla kosmetika s hadím jedem, sérum a krém. Byla jsem z počátku trošku skeptická, poradila mi to moje kosmetička, ale vlastně efekt je praktiky okamžitý a po dlouhodobém použití se mi hezky rozzářila, vypnula a je taková plná a hydratovaná.
@zorizeli Jo? To je zvlastni, protoze ve vedlejsi diskuzi, kterou jsi ozivila (o tom, ja nevypadat stare a strhane), ten hadi jed doporucila jina uzivatelka a ted najednou ho doporucujes ty? Ozivilas tri stare dizkuse, ktere omilaji dokola porad totez (peci o plet), tak co vlastne ocekavas? V tech dalsich dvou se ptas na tipy, ted neco doporucujes, coz tedy po tvem dotazu doporucila @doubrafka. Nejak mi to nedava smysl.
Ahoj, ja si myju nekolikrat oblicej pres den vodou zda se mi ze se vzdycky plet zlepší. A jako masku si nejraději davam obycejny med😁 kdyz pouzivam krem na oblicej vzdycky s toho mam pupinky😣