Chtěla bych poprisit zda někdo používá tuto kosmetiku zda by mi neporadil,kde se po ní porozhlídnout,nějaké zkušenosti rady a tipy, jak na vlasovou tak i pleťovou.
Bohužel mám jemné vlasy,které musím umývat co druhý den,a připravky z drogerie už mi nevyhovují. Stejně tak i pleť,smíšená se sklony k akné.
Za osobní zkušenosti budu ráda.
Netoxickadomacnost.cz, tam nešlápneš vedle 👌 pak bioo.cz, je tam podrobné složení s grafy 👍 s šampony neporadím, protože jsem sama za dva roky ještě nenašla žádný NT, který by mi 100% vyhovoval 😭
Urtekram
@bamimi a co zkusit Euronu? není to přímo non toxic, ale obsahuje minimum chemie, v přírodě odbouratelná, bez parabenů a není tam jen kosmetika, ale i prostředky pro domácnost, které opravdu fungují, a navíc je tam garance, tak že zkusíte šampon, a pokud vám nesedne, můžete do měsíce vrátit, to nabízí málokdo, pokud máte zájem, zašlu více info🙂
@kachna001 jedině zkus no poo. Jedu tak už 3 roky a mé vlasy chrochtají blahem. Zpočátku to je o tom co sedne a co ne. Mnohdy co zkoušejí, pak ztrácí trpělivost a jsou v beznaději. Nevytrvají a vrátí se zpět k drogérkovým hnusum.
Ale až si vlasy zvyknou,.odmění tě krásnou a zdravou hřívou. A to za to stojí. Po dlouhé době jsem zase skončila u ajurvédských bylin a bylin z naších luhů a hájů v podobě bylinné mouky.
@aklin já nakonec skončila u Alverde tuhého šamponu... Není to ideál, hlavně nesmím jít spát s mokrou hlavou, musím pořádně rozčesat a tak, prostě víc práce 🙈 zkoušela jsem hodně, možná později, teď na to nějak nemám kapacitu 😬 myslím, že vlasy už měly dost času si na přírodní šampony zvyknout (teď dva roky), zatím se jim nechce 😁 no poo možná někdy v budoucnu 🙃
Ahoj, já takto - prostředky do domácnosti kupuji Ecover a Frosch (Frosch asi není úplně ideální, ale mám ho ráda a dá se i finančně), na vlasy tuhý šampon alverde, na tělo a obličej tuhé mýdlo Alverde nebo Weleda měsíčkové. Krém na obličej zásadně Weleda skin food Light, ten je parádní. Oční krém mám opět alverde. Intim partie myju olejem Intimia od Saloos.
Peru buď ve Feel Eco gelu nebo Ecover uni prášku, aviváž mám Ecover vanilka, ta krásně voní. A pere to úplně stejně jako Ariel, Persil atd.
Na nádobí většinou Frosch.
Snad jsem na nic nezapomněla.
Já doporučím kosmetiku z Havlikovy apoteky ❤
Ja kupuji vse od veci do domacnosti pres sampony, kremy, zubni pasty i dekorativni kosmetiku zde: netoxickadomacnost.cz