Dobry den, potrebovala bych poradit jakou kosmetiku zacit pouzivat. Je mi 30 a chtela bych nejaky nocni krem, nejlepe nejaky vyzivujici, mam spis smisenou az mastnou plet a myslim, ze je na case zacit pouzivat neco, co by plet regenerovalo a bylo prijemne. Mate nejake zkusenosti, s cim jste spokojene? Libi se mi loreál extraordinnary oil jak cenove tak podle popisku, ale nevim jestli je k necemu. Cenove do 1000Kc max. Dekuji moc
Dobrý den, já jsem velice spokojená s krémem Yves Rocher elixir Jeunesse, má jak denní, tak noční a opravdu spokojenost.
Momentalne pouzivame kremy z Faberlic, ale je fajn ale i drazsi D'Oliva 🙂
@qistyna Mám ráda Vichy idealia. Kromě krému používám ještě pro hydrataci Mineral 89
Jesti máš mastnější pleť ,tak to hutné hodně výživné krémy moc vyhovovat nebudou, lepší je gelová konzistence a něco hydratčního.
Teď mám oblíbené krémy od Yves Rocher Hydra Vegetal, střídám ho s oleji, někdy se mažu arganovým, někdy používám klasický olivový a super jsou od Saloosu. Střídání mi vyhovuje, protože, každý krém/ olej dává něco jiného.
@levandule_k dekuji, nakonec vyzkousim ten yves rocher, jejich kosmetiku mam rada a maji tam ted bezva slevy. Vybrala jsem serum Vegetal je i denni i nocni, tak snad bude bezva. Moc dekuji 🍀 vsem 🙂
žádný. Používám pouze opunciový olej. Je nejlepší. Plet není mastná, je svěží a dokonce se mně zredukovali kruhy pod očina
@qistyna Za tisic korun se da koupit kvalitnejsi krem nez Loreal z drogerky.
Pouzivam Eucerin a Estee Lauder.