Nikdy se neopálím!😂Poradíte se samoopalovákem?😏

makkyv
9. kvě 2022

Ahoj holky, konec mléka a bobků😁 Jediná z rodiny jsem dostala ten dar luxusního opalování.. takže v létě jsem nádherně bílá jako celý rok a když už se chci opálit, tak jsem krásně červená až spálená (nikdy prostě se neopálím!!🥲) Až asi tak 3-4. den lehce zhnědnu, ale tak lehce, jako bych šlápla asi do 💩
Takže i když už víme, že mám skvělý dar.. tak teď kdo má stejný problém a co s tím? Dávám si samoopalovací krémy, který jsou úplně k ničemu, nesedí mi (někomu ano, mně proste ne😔😂)
Vyzkoušeno: Ziaja, Dove, Nivea 😏 solárko mám z ruky a nemohu si ho ani dovolit, to radši budu červená🤣

Prosím prosím, že máte nějaký skvělý fígl?
Dobrou noc🤩❤️

nevimne
10. kvě 2022

@makkyv zkus v soláriu krém na opalování je to sice palbaale i muj Zrzavý kamarád co je jako tvaroh je v létě hnědý ale neptej se na značku tu si nepamatuju 🙈🙈🙈🙈 ale oni poradí 🙂

romesak
10. kvě 2022

@makkyv ahojky bouzel taky mám takový dar 🤣🤣🤣 Já bastim cca od ledna beta karoten. A při prvním opalování se mazu alespoň 20 abych se nespalila.Chce to postupně a neprestrelit to hned na začátku. Co se týče solarka také pomáhá jít alespoň na 6 minut, aby jsi měla nějaký základ.

makkyv
autor
10. kvě 2022

@romesak Holky děkuji!🤩 Já vám říkám, že budu jako čokoláda a jestli ne, tak už na to totálně 💩😂😂😂

leniczka23
10. kvě 2022

Jedině solárko, samoopalovak je super na dotažení, ale pro Bělice vůbec, vždycky to bude vidět někde.
Právě mám za sebou celou permici v soláriu a super. Teď už to doladim samoopalovakem.

nijij
10. kvě 2022

Na začátek určitě solárko, aby jsi chytla takový nádech, jinak samoopalovací můžu doporučit st.Moritz pěnu

maki90
10. kvě 2022

Já se prostě smířila s tím, že opálená nikdy nebudu a je mi fajn 😄 jsem zrzavá, stejně by to vypadalo divně. Myslím, že dnes už opálení ani tolik nefrčí. Za mě přirozenost.

makkyv
autor
10. kvě 2022

@maki90 Holky děkujuuu😎

hojda
10. kvě 2022

na nohy je super tento světlý sprej, vypadá to fakt luxusně https://www.notino.cz/sally-hansen/airbrush-leg... Taky se špatně opaluju a tak se prostě neopaluju🙂, ono se to vrátí jinde, nejsou vrásky🙂

romesak
10. kvě 2022

@makkyv no nemáš vůbec zač 😁😊

viktorie586
21. lis 2024

@hojda jo tento sprej jsem taky používala, i krémy nejsou špatný 🙂

pavca1982
21. lis 2024

Užívat betakaroten

veronicka89
21. lis 2024

@nijij st. Moritz taky doporučím. Já nám teda rada sprej 🙂