Ahoj holky, konec mléka a bobků😁 Jediná z rodiny jsem dostala ten dar luxusního opalování.. takže v létě jsem nádherně bílá jako celý rok a když už se chci opálit, tak jsem krásně červená až spálená (nikdy prostě se neopálím!!🥲) Až asi tak 3-4. den lehce zhnědnu, ale tak lehce, jako bych šlápla asi do 💩
Takže i když už víme, že mám skvělý dar.. tak teď kdo má stejný problém a co s tím? Dávám si samoopalovací krémy, který jsou úplně k ničemu, nesedí mi (někomu ano, mně proste ne😔😂)
Vyzkoušeno: Ziaja, Dove, Nivea 😏 solárko mám z ruky a nemohu si ho ani dovolit, to radši budu červená🤣
Prosím prosím, že máte nějaký skvělý fígl?
Dobrou noc🤩❤️
Jedině solárko, samoopalovak je super na dotažení, ale pro Bělice vůbec, vždycky to bude vidět někde.
Právě mám za sebou celou permici v soláriu a super. Teď už to doladim samoopalovakem.
Na začátek určitě solárko, aby jsi chytla takový nádech, jinak samoopalovací můžu doporučit st.Moritz pěnu
Já se prostě smířila s tím, že opálená nikdy nebudu a je mi fajn 😄 jsem zrzavá, stejně by to vypadalo divně. Myslím, že dnes už opálení ani tolik nefrčí. Za mě přirozenost.
na nohy je super tento světlý sprej, vypadá to fakt luxusně https://www.notino.cz/sally-hansen/airbrush-leg... Taky se špatně opaluju a tak se prostě neopaluju🙂, ono se to vrátí jinde, nejsou vrásky🙂
@hojda jo tento sprej jsem taky používala, i krémy nejsou špatný 🙂
Užívat betakaroten
@nijij st. Moritz taky doporučím. Já nám teda rada sprej 🙂
@makkyv zkus v soláriu krém na opalování je to sice palbaale i muj Zrzavý kamarád co je jako tvaroh je v létě hnědý ale neptej se na značku tu si nepamatuju 🙈🙈🙈🙈 ale oni poradí 🙂