Nelepivý opalovací krém. Máte tip?

1. čer 2023

Ahoj, můžete mi prosím doporučit nějaký opravdu NELEPIVÝ a ‘neviditelný’ opalovák? Jsem úplně světlounký, zrzatý, pihatý fototyp a sluníčko je opravdu nepřítel a jsem spálená během pár minut. SPF tedy 50+ ať se nemusím mazat co půl hodiny.. Pokud bude i voděodolný, tak pecka. Odjakživa jsem úplně nepříčetná z čehokoliv mastného a lepivého na kůži a od porodu se to ještě umocnilo a opravdu nesnesu žádný krém (můj díky tomu zanedbaný ekzém mi děkuje 😂🤦🏼‍♀️). Nicméně nějak se chránit před sluníčkem musím, nemůžu se až do podzimu ukrývat ve stínu jak upír. (I když se mi to celý život až do porodu vcelku dařilo, teď s batoletem prostě nemůžem být celý den zavření doma) Díky za tipy!

petulkadodo
1. čer 2023

Mám to podobně a nejraději mám asi opalovací mléka nebo super jsou i spreje a mlhy od La Roche nebo Eucerinu. Ty opalovací mlhy jsou úplně boží, jen ji nebrat od Biodermy, ta nevím proč, ale i když píšou, že je to suchý olej, tak jsem po něm strašně mastná.

autor
1. čer 2023

@petulkadodo diky, mrknu na to🙂 ja totiz kazde leto nakoupim vsechno mozne co slibuje non-stick a invisible a stejne mam pak pocit ze lepim.

autor
1. čer 2023

Jedine toto je snesitelne, ale pro me nizke SPF :/

petulkadodo
1. čer 2023

Za mě je nejlepší a zcela nemastné a nelepivé totohttps://www.pilulka.cz/la-roche-posay-anthel-br... Mají i verzi na obličej.

lentilkah
9. čer 2023

Tahle rada z Rossmannu je super, beru ji detem a nebarvi ani nelepi. Pena je top a chystam se na sprej.
https://www.rossmann.cz/pripravky-na-opalovani?...

simkrk
9. čer 2023

Jsem to same, svetla, zrzka.. 😆😊 Pouzivam toto, je nelepivy a chrani a maji i 50tku a kupovala jsem v DMku.. 😊 Pak pouzivam i od vivaca to arganive maslo a vodu pro rychlejsi zhnednuti a musim rict ze voda je super.. 😊 Tedka po doovce jsem takova krasne broznova a ne sparena🤣😆