Holky chtěla jsem se zeptat nakupovala jste některá na stránkách wish jestli je to doopravdy za ty peníze nebo je v tom nějaký háček děkuji moc Markéta
Já dávám přednost kvalitě, takže já bych do toho nešla..
To je pododny jako aliexpress...
Jsou věci co se tam kupovat dají a není to kvalitativní rozdíl, například jsem si koupila něco tu a pak z wish/ali a tady to samé, doslova a do písmene to samé, stálo kolem 500,- a od nich to bylo za 150,-. Jen to chce důkladně studovat popis a recenze, jsou věci co bych tam nekupovala, ale u jiných nemám problém...
Holky děkuji já tam nic nekupuji jen jsem se dívala pořád mě to tu skáče jako reklama Tak se ptám
@altice než wish,tak nakupuji z joom a vova.kosmetiku jsem teda ještě nebrala,ale třeba autokameru za 250,- a šlape přes rok. Lepší než v elektru za 2500,-
Navíc,jestli jsem dobře zaregistrovala,tak u něčeho chce wish i poštovné
Je to jak Ali.., tam jsem loni koupila poprvé a zatim naposledy pouzdra na telefon. Musí se počítat s dlouhou dodací lhůtou, nebo dřívější dodání ale s poštovným. Já jsem si u jednoho pouzdra které jsem chtěla na dovču zvolila poštovné a rychlejší dodání. Ty věci jsou ale tak levné že to poštovné ani nepocitite. Já osobně z bych tam nekupovala elektroniku ( může brzo odejít a reklamace tam asi nebudou jednoduché, nevím), potraviny (bůhví jak to skladují) a věci pro miminko.
@altice Téměř u každého produktu máte reálné fotky od lidí co již věc koupili. V historii objednávek sledujete kde je zásilka. Průměrná doba dodání cca 30 dní. Některé věci jsou pouze za poštovné, třeba termo taška za 26,- apod. , Aliexpress je lepší, stejný princip, ale většinou se neplatí postovne.
@altice zadny hacek tam neni ,jen je to kvalita jina nez na obrazku