Ahoj všem,
najde se tu někdo, kdo nepoužívá žádný pleťový krém ani olej? A je spokojený? Máte lepší pleť, než když jste krém používali?
@misapet nepoužívala jsem nikdy nic, takže nemám srovnání. V zimě se do větších mrazů občas máznu indulonou nebo vazelínou či jelením lojem, a jednou za týden (nebo 1x za měsíc) po koupání máznu tělovým krémem/mlékem nohy (kvuli ekzému který mi občas vylézá na lýtkách), paže (už mi vysychají) a podle pocitu i ksicht. Tělové mléko jsem začla používat asi až po čtyřicítce, Před 35.rokem jsem se fakt nemazala ničim.
Nepoužívám nikdy nic, když nepočítám opalovací krém. Pleť mám naprosto bez problémů.
Mám velice citlivou pleť a ze všeho napuchnu a zrudnu, takže nepoužívám nic, jen na kolo a k vodě opalovací krém.
Když mi bylo 30, ptala jsem se kosmetičky na krém proti vráskám. Řekla mi na co, když žádné nemám. Prý když začnu, už budu muset pořád. Spousta lidí mi říká, že vypadám mladší, ale mám spíš mastnou pleť.
Po 30tce jsem začla, protože jsem začla pozorovat že moje pleť potřebuje výživu a hydrataci, aby byla zářivější.
Užívám séra z The Ordinary ( např antioxidanty) a na noc se namáznu i krémem nebo jen trochou oleje - růžový, mandlový atp..
Já používám pouze večer micelarni vodu bez parfému,olejů...z lékárny. Nic víc...a problémy žádné nemám 😉
Mám ji tak nějak pořád stejnou. Ale sem-tam mě to popadne a něco i použiji.