Lobey kosmetika. Máte zkušenost?

soptinda
14. zář 2024

Dobrý den,
Máte zkušenosti s Lobey kosmetikou?
Na suchou pleť. Mají přímo balíčky na skin care.

pe_tu_ss_ka
14. zář 2024

@soptinda Lobey je super kosmetika. Kombinuji jí s Eco by Sonya. Jestl imuzu doporučit na instagramu Katka Routová. Má tam spousty informací i doporučení..

alice180
14. zář 2024

@pe_tu_ss_ka souhlas. Používám též lobey už několik let a teď již přes rok Hej..právě na doporučení Katky. Má tam i slevové kódy občas.

soptinda
autor
14. zář 2024

@alice180 a co považujete za lepší. Hey nebo lobey

alice180
14. zář 2024

@soptinda upřímně teď toho mám víc od hej. Vyhovuje mi jak na pleť, tak cenou. Ale kombinuju to. Aktuálně na pleť mám od lobey pleťové mléko, lokální sérum na akne. Čistící pěnu a krémy zase od hej. Úplně super jen SPF 30 od hej. Od lobey pak používám intimní pěnu.

mysh_me
14. zář 2024

Jako prvni jsem od Lobey zkusila oblicejovou penu a hned se zamilovala, fakt dobre cisti a plet je po ni hebka, prijemna… ted jsem prikoupila jeste toner a hydratacni serum a jsem fakt nadsena 👌

dura175
15. zář 2024

@soptinda Od Lobey používám celoročně obličejovou pěnu, ta je bezkonkurenční. Zkoušela jsem i krémy a séra a jsem spokojená. Ale mám smíšenou pleť se sklonem k ucpávání pórů. Střídám s Purity vision, Nobilis tilia a Havlíkem.

pe_tu_ss_ka
15. zář 2024

@soptinda hej nemám vyzkoušený.. chce to zkusit, co budeš sedět, myslím, že hej organic i lobey mají vzorečky

kayty
16. zář 2024

Lobey dělá vzorky - dají se objednat na netu. Za mě a starší dceru ne. Mně to zkazilo pleť a asi 2 měsíce jsem ji dávala dohromady. Já si bohužel musím sakra dávat pozor, co si na ni patlám. Dceři vyhovuje jen ta jejich čisticí pěna a nic víc.