Krém na zpevnění pleti. Jaký funguje?

pucka08
29. únor 2020

Ahoj maminky jaký používáte krém na zpevnění pleti který opravdu funguje věk 45 let

verionka
29. únor 2020

Mně je tedy 30, ale používám nějaký s colagenem od Dermacolu a jsem s ním opravdu spokojená. Mají různé řady podle věku 😉.

aklin
29. únor 2020

Opunciovy olej, arganovy olej.

pucka08
autor
29. únor 2020

@aklin kde se kupují značka? Děkuji 🙏

drakenn
1. bře 2020

Nejlepší na zpevnění je obličejová jóga! Vyzkoušej

aklin
1. bře 2020

@pucka08 marokovbatohu.cz

pucka08
autor
1. bře 2020

@aklin objednáno tak uvidíme děkuji za tip 🙏

betelgeuzz
1. bře 2020

@aklin já si na doporučení zde objednala oba a mně teda nesedí. umaštěná jsem z toho šíleně, mám pocit, že všechno otřu do polštáře. A efekt žádný nevidím.

aklin
2. bře 2020

@betelgeuzz ja oleje pouzivam uz 2 roky a nemam s tim problemy. Nic nemam umastene a efekt se dostavil po kratkem pouzivani.

betelgeuzz
2. bře 2020

@aklin já ti to nevyvracím, jen, že ne každému olej na pleť sedne.

motley
10. čer 2020

Já mám tedy takový rituál večerní a vím ze zkušenosti, že jeden krém nepomůže, ale mám to takhle:

odlíčení - odličovač Mixa
mytí obličeje na mokro - BIO Garnier s citrónovou trávou a kartáček FOREO
po umytí lehce otřu čistým ručníkem, který mám jen na pleť a každý den měním (Ikea 15,-Kč/ks)
tonikum BIO Garnier s tymiánem

úžasné zázračné hyaluronové sérum No.1 GOLD od firmy Di Angelo - lehoučké s částečkami zlata (dá se kombinovat s jakýmkoliv krémem, proto jsem si jej pořídila)

na závěr dávám noční Kozí krém od Ziaja nebo od Esteé Lauder Revitalizing Supreme+

Hlavně s tím sérem jsem spokojená, to si myslím dodává pleti tu hydrataci, zpevnění. Na čele jsem měla velkou vrásku od koukání do počítače, jasně, že tam pořád je, ale jeví se mi jako menší a ne ta hluboká🙂🙏🙏🙏

pucka08
autor
10. čer 2020

@motley děkuji za odpověď

hojda
10. čer 2020

@betelgeuzz Asi taky záleží na typu pleti. Já mám třeba mastnější a hutnější krémy se mi vybec nevsáknou a dělají nepříjemný pocit masky.