Ahoj maminky jaký používáte krém na zpevnění pleti který opravdu funguje věk 45 let
Opunciovy olej, arganovy olej.
Nejlepší na zpevnění je obličejová jóga! Vyzkoušej
@aklin já si na doporučení zde objednala oba a mně teda nesedí. umaštěná jsem z toho šíleně, mám pocit, že všechno otřu do polštáře. A efekt žádný nevidím.
@betelgeuzz ja oleje pouzivam uz 2 roky a nemam s tim problemy. Nic nemam umastene a efekt se dostavil po kratkem pouzivani.
@aklin já ti to nevyvracím, jen, že ne každému olej na pleť sedne.
Já mám tedy takový rituál večerní a vím ze zkušenosti, že jeden krém nepomůže, ale mám to takhle:
odlíčení - odličovač Mixa
mytí obličeje na mokro - BIO Garnier s citrónovou trávou a kartáček FOREO
po umytí lehce otřu čistým ručníkem, který mám jen na pleť a každý den měním (Ikea 15,-Kč/ks)
tonikum BIO Garnier s tymiánem
úžasné zázračné hyaluronové sérum No.1 GOLD od firmy Di Angelo - lehoučké s částečkami zlata (dá se kombinovat s jakýmkoliv krémem, proto jsem si jej pořídila)
na závěr dávám noční Kozí krém od Ziaja nebo od Esteé Lauder Revitalizing Supreme+
Hlavně s tím sérem jsem spokojená, to si myslím dodává pleti tu hydrataci, zpevnění. Na čele jsem měla velkou vrásku od koukání do počítače, jasně, že tam pořád je, ale jeví se mi jako menší a ne ta hluboká🙂🙏🙏🙏
@betelgeuzz Asi taky záleží na typu pleti. Já mám třeba mastnější a hutnější krémy se mi vybec nevsáknou a dělají nepříjemný pocit masky.
Mně je tedy 30, ale používám nějaký s colagenem od Dermacolu a jsem s ním opravdu spokojená. Mají různé řady podle věku 😉.