Dobrý den, potřebovala bych poradit jakou kosmetiku koupit. Mám převážně suchou pleť s akné a to nejvíce na tvářích. Vyzkoušela jsem různé druhy kosmetiky, ale zatím bez většího úspěchu. Hlavně bych potřebovala poradit něco na čištění pleti, abych po tom nebyla vysušená a hydratační krém, který by se hodil i pod makeup. Poradíte, prosím? Díky
Zkus oleje od renovality, když si najedeš na jejich webové stránky mají tam i doporučení co na jakou pleť dát 😊
Já mám podobnou pleť, co se týká čištění mám hrozně moc ráda čistící gel aqua reotier od loccitane (vydrží dlouho a pleť nepne po vyčištění) a potom nanáším ještě hydratační esenci aqua reotier. Vydrží mi 2,5 měsíce. Jelikož se mi cena nelíbí - tak se snažím najít něco jiného,ale již po třetí jsem se vrátila k aqua reotier. Krém zatím hledám - ale na den používám lehké krémy/gely s kyselinou salicylovou a na noc dám vyživující krém nebo arganový olej nebo hydratační masku, která se nemusí smývat.
Podivej se na videa od profesionalni kosmeticky Beauty by Katty (YouTube). Tady ti bude kazdy rikat neco jineho a pravdepodobne ti ucelene informace neda nikdo.
Treba ohledne kvality Renovality vyrobku nedavno vyplulo spoustu skandalnich vysledku testu. Zkusila jsem nekolik jejich vyrobku a byla jsem velmi nespokojena.
@martiniquest mohu se zeptat na ty skandální výsledky kvality kosmetiky Renovality? Přípravky používám a nikde jsem se o tom nedočetla. Ráda si přečtu hodnocení, kterým tyto výrobky prošly 😊
@zajule Bezelo to na FB. Odebrali jim certifikat CPK kvuli vysledku testu jejich vyrobku.
Ahoj, já nakupuji vichy a dermo výrobky.
Ahoj, já teď používám hyaluronové sérum na pleť od Di Angelo Cosmetics a nemůžu si to vynachválit. Pleť je krásně hydratovaná a lze používat s jakýmkoliv dalším krémem.
Mám úplně stejný problém. pleť s akné a zároveň vysušenou a málo hydratovanou. Vyzkoušela jsem toho opravdu hodně a nikdy mě nic nepomohlo. Až na doporučení kosmetičky jsem zkusila dermo kosmetiku z lékárny a nic jiného opravdu už nepožívám. Je to od značky LA-ROSCHE řada EFACLAR. Mám čistící gel a hydratační krém na problematickou pleť. Za mě top 😉
Koukni na blogerku v kosmetice zrkadielko, má opravdu přehled 👍, díky ní jsem objevila přípravky, které hojí, vyčistí pleť a krásně hydratují. Z drogerky kupuju jen hydratační krém Balea nebo Bione. Micelární vody se nedoporučují pro pleť s akné, vysuší pleť a ona se zase bude mastit 🙈
@katcerv8 za mě doporučuji Mixu, je jak na akné, tak na suchou pleť. Mně velmi pomohla.