Hezký večer,
ráda bych se zeptala, zda je tu někdo, kdo má s Mary Kay zkušenost? Případně, zda je tu nějaká nezavislá kosmetická poradkyně od teto značky. Moc diky za reakce.
@mamikry
Jako takhle... kosmetika je to velice příjemná, na druhou stranu taky velice drahá. Používala bych ji klidně dál, nebýt těch cen. Přírodní si myslím úplně nebude, nějakou tu chemii určitě obsahuje, aby výrobky vydržely. Popsala bych ji jako pečující kosmetiku, na drobné vrásky, ale např. na akné mi nepomohla vůbec.
Doporučuji profil na instagramu kateriny routove. Ma tam vše o kosmetice a krasne vse rozepsane. Je to na dyl, a vše tam najdeš 😊
@kvetuska145 Mě by spíš zajímaly konkretni zkušenosti, ale moc děkuji. 🙂
@mamikry
Co obsahuje za složení jsem se tenkrát ptala jejich kosmetické poradkyně. Říkala že obsahuje nějakou zanedbatelnou chemii. Ovsem nějak do hloubky jsem se o to tenkrát nezajímala, měla jsem hrozné akné a tenkrát bych použila cokoliv co by mi pomohlo. Každopádně ani jako přírodní kosmetiku bych ji určitě neoznačila
@mamikry
Ahoj, nejsem kosmetická poradkyně Mary Key, ale jejich kosmetiku jsem jednu dobu používala. Co by jsi potřebovala vědět?