Maminky, prosím, vy co máte suchou problematickou pokožku, jakou používáte kosmetiku a jak se o pleť staráte? Už jako kojenec jsem měla atopický ekzém. Věkem se to zlepšilo. S čím ale teď delší bojuji , je obličej a krk. Kůži mám suchou, je vidět jak se mi loupe, je začervenalá. S čím mazat akutnější fázi a čím pak udržovat? Jak čistit?
Dobrý den, nakupuji dermo kosmetiku od biodermy.
Používám AR krém od Biodermy a pomohl, na zkoušku mám i další od Uriage nebo La Roche-Posay, jenže já mám diagnostikovanou růžovku.
taky mám blbou pleť a hlavně přehnaně citlivou, doporučuju použít hlavně něco přírodního, vyhnout se všemu chemickému, možná i nějak stravu si upravit, taky jsem atopák, a úprava stravy mi celkem pomohla, nic co by vadilo střevu protože od toho se potom odvíjí to co se projevuje na kůži, a jinak teď na údržbu zkouším krém na pleť od HappyMary a jsem zatím spokojená, nic mě nepálí, hydratuje dobře a pleť mám hebkou, ale nejdřív bych asi skočila ke kožní aby vám dala něco na tu akutní fázi, tohle je spíš právě jen na to udržování.
No, mám po porodu a jsem v horší fázi své pleti a místo toho AR krému od Biodermy jsem zpátky u jejich jiného krému - https://www.bioderma-cz.com/nase-produkty/atode...
Mám už asi šesté balení a je to s ním prostě lepší, vždycky. Nic lepšího jsem nenašla a ono zkoušet ty krémy je někdy taky na palici, když za to člověk vyflákne tolik peněz a pak je to na houby.. :(
@janager zdravím záleží čím si cistite pleť určitě nevysusovat obyčejnou vodou, bud převařenou nebo nějakou pleťovou. Zkuste si sehnat vzorky od kosmetické firmy forlife mají řadu bariér a zabývají se hypersenzitivní pleti já s nimi spolupracuji a můžu jen doporučit je to česká atestovana firma ze sídlem v Brně